Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KEDDEN ELSTARTOL A 14. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL

A tizennegyedik Ördögkatlan Fesztivál augusztus 3-án kezdődik! Pécstől délre, a legjobb magyar borok vidékén, három kicsi faluban (Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd), a Szoborparkban és a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben. Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja augusztus 3 és 7. között 600 programnak és produkciónak ad otthont. A teljes műsor itt található.(külső hivatkozás) Premierek a Katlanban Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan(külső hivatkozás) színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly r

Lezártult az eSzínház évada

KÖSZÖNJÜK ÖNÖKNEK, NEKTEK!

Véget ért az első évadunk, amelyet több mint 200.000 eladott jeggyel zártunk. Közvetítéseinket a világ 125 országából követték, több mint 30 különböző színház és társulat 250 előadását vetíthettük 18.000.000 streamelt percben.
Sokat tanultunk, sírtunk-nevettünk, drukkoltunk, szívvel-lélekkel dolgoztunk és dolgozunk tovább, hogy megmutathassuk a színházak és társulatok értékes előadásait.
Szívből jövő köszönet illeti ÖNÖKET, TITEKET, A KÖZÖNSÉGÜNKET és MINDEN PARTNERÜNKET!
Nyáron sem hagyjuk Önöket online színház nélkül, kövessék figyelemmel nyár esti vetítéseinket!