Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KEDDEN ELSTARTOL A 14. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL

A tizennegyedik Ördögkatlan Fesztivál augusztus 3-án kezdődik! Pécstől délre, a legjobb magyar borok vidékén, három kicsi faluban (Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd), a Szoborparkban és a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben. Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja augusztus 3 és 7. között 600 programnak és produkciónak ad otthont. A teljes műsor itt található.(külső hivatkozás) Premierek a Katlanban Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan(külső hivatkozás) színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly r

Lakott sziget: kilencedik rész: Dinyés Dániel

Petra írja:
És a Patreonon már láthattátok is a beszélgetést Dinyés Danival, de ha mégsem, most szólok, hogy nézzétek!
Mert ő olyan, akivel még én is tudok a komolyzenéről beszélgetni, akivel egyszerre lehet röhögni Jason Statham-en és Paganini fürge ujjain, aki már számtalanszor segített nekem elhinni, hogy bármit elénekelhetek, és aki most mindenre válaszol, amit eddig nem mertél megkérdezni.
Néhány jellemző részlet: az élet nagy rejtélyei a kockás takarón, a szemétprés a Star Wars-ban, hogyan hangszereljünk sirályokat, faarccal zongorázó focistafeleségek, mi van a halál után, és hogy most akkor evolúció vagy revolúció.

Naugye, hogy mindent meg mertem kérdezni.

#lakottsziget #szigetazelszigetelődésben