Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KEDDEN ELSTARTOL A 14. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL

A tizennegyedik Ördögkatlan Fesztivál augusztus 3-án kezdődik! Pécstől délre, a legjobb magyar borok vidékén, három kicsi faluban (Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd), a Szoborparkban és a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben. Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja augusztus 3 és 7. között 600 programnak és produkciónak ad otthont. A teljes műsor itt található.(külső hivatkozás) Premierek a Katlanban Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan(külső hivatkozás) színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly r

ELŐADÁSAINK AZ INTERNETEN

A különféle, erre a célra létrejött felületeknek hála néhány előadásunk az interneten is látható. Többféle közvetítést is kínálunk:

A feltételekről, jegyárakról az egyes platformokon tudnak tájékozódni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy noha örömmel adjuk hírül ezeket a lehetőségeket, mi magunk csak közreműködők vagyunk ilyenkor - a vetítések lebonyolításában, a jegyértékesítésben, technikai támogatásban nem veszünk részt. Az azokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre így nem tudunk érdemben válaszolni. Kérjük, forduljanak a közvetítések szervezőihez.