Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Szenvedély és tragédia a színen

A fiatalság szertelensége, a művészlét keserédes, rögös mindennapjai elevenednek meg vágyakkal és szenvedéllyel fűszerezve a Szegedi Nemzeti Színház soron következő bemutatójában. A mulatozás és az ifjúkori hév mellett ugyanakkor a kilátástalanság és az emberi élet törékenysége is megjelenik a színpadon Mimi és Rodolfo szerelmének megrázó történetében. Puccini Bohéméletének bemutatóját pénteken 19 órától tartják a nagyszínházban Göttinger Pál rendezésében. A két szereposztásban Mimi szerepében Máthé Beátát és Bordás Barbarát, Rodolfo szerepében pedig Tötös Rolandot és Horváth Istvánt láthatja a közönség. forrás:  https://www.delmagyar.hu/ Fotó: Török János

ELŐADÁSAINK AZ INTERNETEN

A különféle, erre a célra létrejött felületeknek hála néhány előadásunk az interneten is látható. Többféle közvetítést is kínálunk:

A feltételekről, jegyárakról az egyes platformokon tudnak tájékozódni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy noha örömmel adjuk hírül ezeket a lehetőségeket, mi magunk csak közreműködők vagyunk ilyenkor - a vetítések lebonyolításában, a jegyértékesítésben, technikai támogatásban nem veszünk részt. Az azokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre így nem tudunk érdemben válaszolni. Kérjük, forduljanak a közvetítések szervezőihez.