Kult piknik a kastélyparkban

Keszthely

Gyere KULT Piknikre a keszthelyi Festetics kastély parkjába, várnak a színházi előadások, koncertek, lovas programok, fényjáték, piknik kosarak

Augusztus 5. (péntek)

20.30
Love Letters
Orlai Produkció
romantikus levelezés két részben
Andy tízévesen írja meg első levelét egy copfos kislánynak, a kamasz Melissa mindenét odaadná Andyért. A sors elszakítja egymástól a két fiatalt, szerelmük levelekben lángol fel ismét, szakad meg, Vajon beteljesülhet valaha ez a szerelem?
Szereplők: Hernádi Judit, Gálffi László
Rendező: Mácsai Pál

22.30
Fényjáték

22.45
Vagabond Trió

Augusztus 6. (szombat)

20.30
Hárman a padon
Orlai Produkció
Aldo Nicolaj darabja három idős ember történetét meséli el, a „vasnemzedék” utolsó néhány élő képviselőjének nyugdíjas napjait. A leélt és végigküzdött XX. század vége egy zsúfolt lakótelepen éri őket. A nő szelíd és jókedvű maradt – de a hajdan erős fiúk, akik valaha bátor katonák, aztán szorgos munkásemberek, derék családapák, büszke, öntudatos férfiak voltak – most már emlékeken merengő, rozoga, mogorva úriemberek. Ki egyedül, ki a családjától éppen csak megtűrten, de mindenképpen magányosan éldegél… lejár erre a kis térre, hogy a padon üldögélve várakozzon cél nélkül – és szót váltson azzal, aki hasonlóan járt.
Nem ismerik egymást, de lassacskán, ahogy rendre összefutnak a padnál… barátok lesznek. A barátságuk pedig fokozatosan feltölti őket, a kiürültség érzetét felváltja a valahová tartozás biztonsága, az újonnan felvett szokások megnyugtató rutinja.
A feleslegesség, a szeretetnélküliség, a céltalanság szürkesége alól kibomlik az életszeretet, az egymásba kapaszkodás, az örök szövetségeskeresés szívmelengető, ezerszínű, derűs palettája. Ebből a megtalált biztonságból pedig új kalandvágy születik – így elhatározzák, hogy még egyszer, utoljára, belevágnak egy kalandba.
Szereplők: Benedek Miklós, Gálvölgyi János, Egri Márta
Rendező: Göttinger Pál

Jegyek a helyszínen és online vásárolhatók