Momentán: 5 napos imprótábor 14-18 éves fiataloknak

 (2022. augusztus 15-19.)

Hogyan látja és hogyan tanítja az improvizációt egy dramaturg, egy pszichológus, egy zenész, egy rendező: nézd és tapasztald meg nyári 14-18 éveseknek szóló improvizációs táborunkban!


Kiknek szól?
14-18 éves fiataloknak, akiket magával ragadott az impró világa, akik szívesen játszanak, kipróbálnának valami teljesen mást, szeretnének egy jó csapat tagjai lenni, kíváncsiak önmagukra és másokra is.

A tábor alatt öt különböző szakmájú vendégtréner szemüvegén keresztül foglalkozunk az improvizációval. Hogyan látja az improvizációt egy dramaturg? Egy filmrendező? Egy színházi rendező? És egy zenész? Vagy egy tanácsadó szakpszichológus? Aki kíváncsi, hogy az imprónak mennyire sok oldala van és mi mindenre nem használható, annak itt a helye!

Mi az, ami biztos lesz?
5 napos világutazás a koponyánk körül. :) Kalandozás imprón innen és túl, kísérletezés, játék és egymásra kapcsolódás, közösségi élmények, bepillantás egymás és önmagunk különleges világába.

Mi az, ami biztos nem lesz?
Frontális oktatás, casting, szövegtanulás és házi másnapra.

Kik tartják?
Káli Kata és vendégtrénerei: Várady Zsuzsi (dramaturg), Tóth Barnabás (filmrendező), Göttinger Pál (színházi rendező), Wágner Puskás Péter (zenész), Palkovits Nóra (pszichológus és színész)

Praktikus infók:
Időpont: 2022. augusztus 15-19. 9:00-16:00
Helyszín: IMPRÓ - 1066 Budapest, Ó utca 4.
Részvételi díj: 55.000 Ft (tartalmazza a tízórait és az ebédet)


Jelentkezési határidő: 2022. július 1.
A jelentkezés az előleg (25.000 Ft) befizetésével válik véglegessé.