A Delta Produkcióról

A Delta Produkció egy családi vállalkozásként napvilágot látott szerelemgyerek, akit a minőségi színház iránt érzett rajongás hívott életre. Független színházi ügynökség, egyben önálló üzleti vállalkozás vagyunk, akik a mennyiség helyett a minőségre helyezik a hangsúlyt. Ez a produkciós döntés azért született, hogy a számunkra fontosnak tartott témáknak, alkotóknak, az egyéni látásmód megjelenítésének és a minőségi munkafolyamatnak alapos, biztonságos és szoros együttműködésben zajló hátteret tudjunk biztosítani.

Előadásaink utóélete ugyanannyira fontos, mint azok létrehozása és bemutatása. A számunkra értékes mondanivalók együtt lélegeznek az idő múlásával, reflektálnak a körülöttünk lévő történésekre, ezért alkotóinkkal és munkatársainkkal szoros, folyamatos és inspiratív munkakapcsolatban gondolkozunk. Együtt keressük a produkcióinkhoz kapcsolódó, hosszútávra szóló megjelenési felületeket és lehetőségeket.

Olyan előadásokat kutatunk, amelyek különlegessége a műfajában, a színpadi nyelvezetében, akár látványában eltér a megszokottól, mégsem válik idegenné. A rafináltságot keressük, amitől produkcióink nem kerülnek futószalagra, nem tűnnek el a zajban. Olyan megvalósítási irányokban, kivitelezési formákban, fúziókban hiszünk, amelyektől előadásaink, és azok mindenki számára fontos témái, szélesebb körben is befogadhatóvá és élvezhetővé válnak.

A Delta Produkció egy fiatal, lendületes és ambiciózus vállalkozás, amely egyre tudatosabban fogalmazza meg magát és keresi érvényes megjelenési formáit, létjogosultságát a hazai színházi közegben. Egyes témáink kapcsán további koprodukciós és országos szinten átívelő partneri lehetőségeket, egyéb piaci szereplőket, továbbá nézői visszajelzéseket kutatunk, mert hiszünk abban, hogy önmagában jó előadást létrehozni nem elég. A színházi jövő záloga az együttműködésben rejlik.

  • Ormay Lili
    • produkciós asszisztens
  • Gerlóczi Judit
    • producer
  • Dr. Kövesd Zsuzsa
    • producer
  • Virányi Orsolya
    • kommunikációs vezető
Fotó: Gordon Eszter