SZÍNHÁZ A VÁROS – KÖTETBEMUTATÓ VECSEI H. MIKLÓSSAL A JUNYÁRI PIKNIKEN

2023. június 7-én 15.00-kor kezdődik a JuNyári Piknikre a Jurányi Ház teraszán.(Esőhelyszín: Jurányi Galéria, 1027 Budapest, Jurányi utca 1.) Az eseményen átadásra kerül a Staféta Közönségdíj, amelyet a 2023. április 17. és június 1. között tartó közönségszavazás legtöbb voksot kapott előadásának alkotója kapja, illetve a Fidelio és a Budapest Brand Nonprofit Zrt. nagy értékű felajánlásai is gazdára lelnek a közönségszavazás második és harmadik helyezettjei között.

A díjakat Göndör László (tavalyi Staféta-nyertes), Canjavec Judit és Várhegyi András (Fidelio) és Gáspár Máté (Budapest Brand Nonprofit Zrt.) adja át.

A pikniken hirdetik ki a VI. TITÁNium Színházi Projekt mentorprogram eredményét, kiderül, hogy mely előadások valósulnak meg a 2023/24-es évadtól, illetve ismertetik a másodjára meghirdetett Mastercard Alkotótárs pályázat menetét.

A Jurányi 10. születésnapja alkalmából két kiadványuk is megjelenik: a Jurányi Latte interjúkötetet Antal Klaudia, a POKET Színház a város könyvét Vecsei H. Miklós mutatja be.