Idén is Mikro Fesztivál Dunaújvárosban

Az idei évadot is egyhetes fesztivállal zárja a dunaújvárosi Bartók Színház június 4. és 11. között. A tavalyi rendkívüli siker után most másodszorra rendezzük meg a MIKRO Fesztivált kamara- és stúdióelőadásokkal. 12 előadást láthat a közönség, s lesz gyerekprogram is. A meghívott produkciókban fellépnek: Balsai Móni, Csernus Mariann, Göttinger Pál, Gyabronka József, Hegedűs D. Géza, Kálid Artúr, Keresztes Tamás, Király Dániel, Medveczky Balázs, Nagy-Kálózy Eszter, Pokorny Lia, Schneider Zoltán, Szűcs Nelli. 

Őze Áron, a színház igazgatója úgy fogalmaz: „A színházi élet ezekben a napokban Dunaújvárosról fog szólni. Ismét együtt lehet a szakma.” 

Csadi Zoltán művészeti igazgató, a fesztivál programvezetője hozzáteszi: „Hagyományteremtő szándékkal hívtuk életre tavaly a MIKRO Fesztivált. A válogatás szempontja 2023-ban is a magas művészi minőség, a szórakozás és a szórakoztatás hármas egységét helyezte előtérbe.” 

A MIKRO Fesztivál Trokán Nóra fotókiállításával nyílik június 4-én 17 órakor a Bartók Színház Aula Galériájában: színészkollégáiról készített felvételei a színpadra lépés előtti utolsó másodpercek izgalommal, feszültséggel teli momentumát ragadják meg.