Május a Momentánnál

Itt a tavasz, itt a májusi műsor!

Nyuszi ül a fűben. Szélviharok és hideg. Mindenki érzi, hogy lassan, nagyon lassan közeledik a tavasz. De legyen akár eső, akár szél, akár napsütés, a Momentán májusban is szeretettel vár! Újdonsággal, tanítványaink előadásával, és örökzöld kedvencekkel tölthetitek az év ötödik hónapját.


A léleknek…

Fröccs előadásainkon most sem kíméljük a lélek mélyebb medreit. Májusi témáink ugyanis a sértődés és megbocsátás lélektana, valamint a terápia értelme, lényege, létjogosultsága lesznek. A sértődős-kiengesztelős játszmákat Almási Kittivel járjuk körül, a pszichológushoz/terapeutához járással kapcsolatos hiteket és tévhiteket pedig Buda Lászlóval vesézzük ki. Természetesen a Momentán jelenetekkel oldja fel, mutatja meg, játssza ki a felmerülő szituációkat, élethelyzeteket. És ti, a közönség is kérdezhettek.








A szellemnek…

Újabb és újabb drámaírók, történetek, intrikák, szerelmek, konfliktusok, és egy improvizált próbafolyamat improvizált szereplőinek valódi kapcsolódásai. Ez mind a Színházrendezők Viadala, ahol jelenetenként újra meg újra szellemi muníciót kap a közönség: a műfajváltások, karakterváltások, és a nézők szavazatai mind-mind segítenek abban, hogy friss maradjon az elméd az egész este során. És ha inkább a filmes műfajokat imádod, akkor is van ajánlatunk :)

Május 6. 19:00 Filmrendezők Viadala


És ha májusban nem érnél rá, még épp elcsíped áprilisi előadásunkat:

Április 23. 19:00 Színházrendezők Viadala






A testnek…

Készülünk egy olyan előadással, ahol a Momentán Társulat tagjai a közönséget masszírozzák. Vagy mégsem… De a Családi RögvEst előadáson, miközben a gyerekeid szórakoznak, te pedig kényelmesen elhelyezkedhetsz, hátradőlhetsz, és csak élvezheted az előadást – mert a poénok, a jelenetek, a helyzetek ugyanúgy szólnak neked is. Ez már-már olyan élmény lesz, mint egy masszázs. Ha nem hiszed, járj utána!




Május 13. 15:00 Családi RögvEst



A fülnek…

Ha téged csak a zene érdekel, akkor is van ajánlatunk. Mert a re:Verze csapata, Pirisi László és Szőke Szandra bármiből csinálnak zenét, ráadásul teljesen új, sosemvolt slágereket. Legyen szó a kedvenc tortád receptjéről vagy arról, hogy a májusi eső aranyat ér, esetleg az érettségitől parázó gyerekedről, ők mindenből és bármiből képesek dalt és dallamot szőni.




Május 12. 19:00 re:Verze







A teljes májusi műsorunk:

Május 6. szombat 19:00 Filmrendezők Viadala

Május 7. vasárnap 19:00 Fröccs Almási Kittivel: Engesztelj ki! - A sértődés lélektana

Május 12. péntek 19:00 re:Verze

Május 13. szombat 15:00 Családi RögvEst és 19:00 RögvEst

Május 17. szerda 19:00 A kocka el van vetve – Színházi társasjáték

Május 19. péntek 19:00 Színházrendezők Viadala

Május 24. szerda 19:00 RögvEst

Május 25. csütörtök 20:00 Mélyvíz – A Momentán tanítványainak előadása

Május 31. szerda 19:00 Fröccs Buda Lászlóval: Terápia - Hitek, tévhitek. Mire jó pszichológushoz járni?