Hollywoodi hírességek üzenik a magyaroknak, hogy nézzenek színházat

Az eSzínház intézte el, hogy Michael Madsen, Ice T, Freddie Prinze Jr., Dean Norris és Eric Roberts is a színháznézésre biztassa a magyarokat.

„Az eSzínház szeretné, ha minél többen érdeklődnének a színház iránt, ehhez pedig rendhagyó segítőket talált: hollywoodi hírességeket, akik üzeneteikben egy-egy ismert és népszerű színdarab cselekményét idézik meg. Az üzenetekben számos ismert film, sorozat sztárja tűnik fel, és még a hip hop zene egyik legendás alakja is” – írja közleményében a színházi és zenei produkciók számára létrehozott magyar streamingplatform, az eSzínház.

Az eSzínház a Cameo szolgáltatás segítségével „vette rá” a sztárokat, hogy üzeneteket küldjenek a magyar nézőknek: a Cameo révén a megszabott árért cserébe bárki rendelhet bármilyen üzenetet az arra nyitott sztároktól.

Az eSzínház videójában Michael Madsen, aki számos Tarantino-film, a Sin City és a Donnie Brasco sztárja, Tartuffe nevében Orgonnak üzen. A Tartuffe a Radnóti Miklós Színház előadásában látható az eSzínházban.

Ice T, a legendás rapper Tiborc üzenetét közvetíti Bánk bánnak. A Bánk bán a Magyar Zene Háza és a Delta Produkció interpretációjában egy különleges, operabeavató előadás, amely szintén megtalálható az eSzínház kínálatában.

A kilencvenes-kétezres évek romantikus vígjátékainak elhagyhatatlan főszereplője, Freddie Prinze Jr IV. Henrik üzenetét közvetíti fia, a herceg számára, akit a történet elején hidegen hagy a korona öröksége és az országvezetés.

Dean Norris, a Breaking Bad (Totál szívás) Hank Schrader hadnagya pedig a Vágy nevű villamos történetét idézi meg egy olyan üzenettel, amit Stella küld a darab másik főszereplőjének, Blanche-nak a sógorával való jobb viszony reményében.

Eric Roberts, a Sötét Lovag és a Specialista gonosza az 1984 történetét eleveníti meg.

forrás: https://hvg.hu/