Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Beszélgetés a Duett c. műsorban

A mai Duett vendége Göttinger Pál rendező, színművész lesz. A Kőszegi Várszínházban két darabja is látható lesz hamarosan, az egyik a Manőver című képzeletbeli skandináv vígjáték, a másik a tavaly bemutatott, de a pandémia miatt alig játszott Az Öreghíd alatt című előadás. De szó lesz az Ördögkatlan Fesztiválról is, melynek 14 éve az egyik szervezője. A Momentán Társulat műsorvezetőjeként is sokan ismerik, miközben egyébként gyerekkorától operarendezői álmokat dédelget. forrás:  http://klasszikradio.hu/

Fásítanak búcsúzóul az Ördögkatlan falvaiban

Az Ördögkatlan Fesztivál szervezői a hétvégén elköszönnek a vírusos, nehéz évtől, illetve a kétszer is elmaradt 13. Ördögkatlantól és kisebb közösségi programokat szerveznek a fesztivál falvaiban.

A búcsúval a jövőre gondolnak, mégpedig falültetéssel, hiszen minden egyes elültetett fa, cserje, bokor egy szavazat az élet mellett. Nagyharsányban pénteken 15 órától a Vásártér utcában (Faluturisták, Beck Zoli és barátai, Kisgyörgy Kincső, Szuhay Márton és Kiss Andor), szombaton 10 órakor pedig Villánykövesden, a játszótér mellett ültetnek fákat és bokrokat. Itt egyébként más programokkal is várják a kimozdulni vágyókat, a Zöld Híd Alapítvány játszóháza és gyerekelőadás is lesz Matta Lóránt (Bóbita Bábszínház) előadásában.

Beremenden szombaton 15 órakor a beremendi Szoborparkban-Lovaspályán ültetnek fákat, majd 17.30-kor a k2 Színház ősbemutatóját láthatják a résztvevők a színházteremben „Béke avagy a nagy Dionüszia” címmel.