$type=ticker$label=0$cols=3$va=0$count=99

Hova mehetünk színházba, koncertre nyáron?

A nyári teátrumok jelentős része már kínál programokat a színházra és zenére éhes közönségnek, ám akadnak, akik júliusi indulással terveznek. A vidéki szabadtéri játszóhelyek programkínálatát gyűjtöttük össze.

Gyulai Várszínház


Egy lírai apokaliptikus vízióval, Acsai Roland Farkasok című drámájának ősbemutatójával indul július 3-án a Gyulai Várszínház évada. Kalandozás a kollektív és személyes tudattalanban az újrakezdés jegyében, Formanek Csaba rendezésében.

Bár a június végére tervezett Shakespeare Fesztivál elmaradt, az augusztus végéig elnyújtott évadban két Shakespeare-előadás kap helyet: a Tévedések vígjátéka júliusban, augusztus végén pedig a nyári sorozatot záró Hamlet, a Gyulai Várszínház és a nagyváradi Szigligeti Színház közös bemutatója Telihay Péter rendezésében. Szép nap, rút éj címmel egy koncerten idézik meg Shakespeare párokba szerkesztett szerelmes szonettjeit, a Desdemonium című, operát és kortárs táncot vegyítő est – az IN-PACT produkciója – Desdemona szemszögéből „meséli el” a Shakespeare-tragédiát.

Két további – koprodukcióban készülő – bemutatót tartanak nyáron Gyulán, az egyik augusztus elsején Visky András Pornó – Feleségem története című drámája Árkossy Árpád rendezésében, a Kolozsvári Állami Magyar Színházzal együttműködésben. 

Augusztus 16-án Gyulán debütál Márai Sándor A kassai polgárok című drámája, a Nemzeti Színházzal közös produkciót Szabó K. István rendezi.

Augusztus elején – immár rendszeresen – szerveznek Erdélyi Hetet, amelynek programja idén is érdekesnek ígérkezik, például a marosvásárhelyi Yorick Stúdió Eltűntek című előadásával, amely Elise Wilk kivándorlás témáját boncolgató darabjának első magyarországi vendégjátéka Sebestyén Aba rendezésében.

Szarvasi Vízi Színház


Június 12-én gálaműsorral nyitotta meg augusztus 22-ig tartó, tizedik évadát a Szarvasi Vízi Színház, amely egy hónapig minden este ingyenes programokat kínál az érdeklődőknek. Színházi előadások, koncertek, irodalmi és zenés estek valamint cirkuszi produkciók szerepelnek a repertoáron. Többek között a Győri Balett Anna Karenina előadását láthatja a közönség, Rákász Gergely koncertorgonista és Edvin Marton hegedűművész ad koncertet, és fellép a Csík zenekar.Győri Balett Anna Karenina

Ahogyan az elmúlt években, idén is műsorra tűzik a Monte Cristo grófját, A Megfeszített című rockoperát, valamint a My Fair Lady musicalváltozatát.

A gyerekeknek is számos programot kínálnak: Erich Kästner Két Lottiját a Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák társulat, Topolcsányi Laura Aladdin meséjét a Turay Ida Színház előadásában láthatják.

Esztergomi Várszínház


Az Esztergomi Várszínház Hubay Miklós Római karneváljával indítja az évadot július 4-én. A perifériára szorult, valaha ünnepelt színésznőről szóló előadás a marosvásárhelyi Spectrum Színház, a Soproni Petőfi Színház és a Zentai Magyar Kamaraszínház koprodukciója Pataki András rendezésében. Hubay Miklós történetének főhősét Lánczy Margitról, a Nemzeti Színház színésznőjéről mintázta, akit a kommunista időkben egy koncepciós perben börtönbüntetésre ítélték, majd szabadulása után páholynyitogatóként alkalmaztak. Pataki egy korábbi interjúban azt mondta: olyan drámát kerestek, amely méltó feladat elé állítja Farkas Ibolyát, az erdélyi színjátszás kiemelkedő művészét.

Az évad további részben számos határon túli: temesvári, zentai, komáromi és beregszászi vendégjáték, valamint a korábban bemutatott, Bakócz Tamásról szóló Tóth-Máthé Miklós dráma kap helyet.

Akadnak zenés, humoros produkciók: Laár András önálló estje, Szarka Gyula mesekoncertje, valamint Lezsák Sándor Nagypapa a bőröndben című komédiája a zentai színházzal koprodukcióban. A kicsiket várja a szokásos bábtábor, valamint szerdánként indul egy filmvetítős „vár a mozi” sorozat. Augusztus 17-18-án az esztergomi bazilika előtt adják elő az István, a király című rockopera „koncert keresztmetszetét” Novák Péter rendezésében.

Kultkikötő a Balatonnál


Július 3-án indul a nyári szezon a Balaton környéki Kultkikötőkben. Idén Balatonbogláron, Balatonfenyvesen, Balatonföldváron, Balatonszárszón és Badacsonyban szerveznek színházi és zenés programokat. A nyitónap a legkisebbekről szól, a Kaláka muzsikál: Nálatok laknak-e állatok?

Másnap a szárszói Csukás Színházban Vecsei H. Miklós és Szabó Balázs idézi meg Pilinszky János szellemét versekkel, próza részletekkel és dalokkal. Lesznek koncertek, fellép – többek közt – a Budapest bár, Bereczki Zoltán, Pély Barna, Bérczes Róbert, a Tátrai Band valamint a GRUND vígszínházi fiúzenekar, és lesz néhány színházi előadás is: a Táncórák Ulmann Mónikával és Józan Lászlóval, valamint az Indul a bakterház, a kaposvári Roxínház vendégjátéka.

Kőszegi Várszínház


A Kőszegi Várszínházban június elején elkezdődtek az Öreghíd alatt próbái, azonban Göttinger Pál „képzeletbeli ír darabját” idén biztosan nem tudják kijátszani. Pócza Zoltán igazgató a Kultúra.hu kérdésére elmondta: megtartják a bemutatót, de vélhetően – egyeztetési nehézségek miatt – az lesz az egyetlen előadás ebből a produkcióból. Három további premiert terveznek, ezeket – köztük a május végén zárt körben debütált Grecsó-történetet, a Verát – hamarosan műsorra tűzik, egyelőre a tervezett könnyítéseket várják. Azt remélik: legalább az egy háztartásban élők ülhetnek egymás mellé, mivel ez jelentősen növelné a lehetséges nézőszámot. Az igazgató hozzátette: a szokásosnál tovább, az augusztus 20-i hosszú hétvégéig játszanak majd.
Szegedi Szabadtéri

Július 17-én egy újragondolt Händel opera-bemutatóval, az Agrippinával indul a nyári évad az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. A barokk operát egy vígjáték: a Legénybúcsú követi, majd a tavaly bemutatott komédiát, az Úrhatnám polgárt láthatja a közönség, végül pedig egy Hófehérke és a hét törpe balettel zárják az újszegedi évadot. A Dóm téren idén nem építik fel a nagyszínpadot, szerényebb körülmények között mutatják be júliusban az Akárki című 15. századi moralitásjátékot Bodolay Géza rendezésében, a címszerepben Zsótér Sándorral, majd augusztusban egy szimfonikus zenekari ajándékkoncerttel kedveskednek a közönségnek.

Szentendrei Teátrum


Szentendrén az Óbudai Danubia Zenekarral együttműködésben #kultszerenád várja az érdeklődőket a város különböző pontjain: lakóteleptől játszótéren át a Püspökmajorig számos helyszín alakul ideiglenes koncertteremmé. A teátrum első bemutatóját – az Orlai Produkciós Irodával közösen – augusztus közepén tartják. Didier Caron Hamis hang című kamaradarabja nem nélkülözi a krimibe fordulatokat, a rendező Ujj Mészáros Károly, az előadást Vasvári Csaba és Nagy Dániel Viktor játsszák.

A Szentendrei Teátrum – a tervek szerint – a Ferenczy Múzeum udvarán játszik majd, a korábban tervezett bemutatók jelentős részét pedig ősszel tarthatják meg a Pest Megyei Könyvtár színháztermében.
Zsámbéki Nyári Színház

Július 5-én indul a zsámbéki nyári évad, amelynek fő helyszíne idén a frissen felújított Zichy-kastély sajátos atmoszférájú, nyitott belső udvara lesz. Tartanak előadást a Romtemplom középkori falai előtt, és néhány – gasztronómiához köthető – produkció a város kedvelt éttermeinek teraszain kap helyet. Folytatódik a #KedvesZsámbék! zenés irodalmi felolvasószínházi sorozat Seres Tamás rendezésében, olyan művészekkel, mint Csákányi Eszter, Elek Ferenc, Vecsei H. Miklós, Borbély Alexandra, Kováts Adél, Csuja Imre, Hajdú Steve, Szilágyi Tibor, Balsai Móni, Wunderlich József, Beck Zoltán. Vendégül látják a zsámbéki színpadon Hobo egyik előadását, Mácsai Pál és Lukács Miklós közös Örkény-estjét, Kamarás Ivánt zenekarával, Kollár-Klemencz Lászlót az Ég az erdő című produkcióval, valamint Grecsó Krisztiánt és Hrutka Róbertet is.

Szombathelyi Weöres Sándor Színház a teraszon


Június 11-én Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című különleges drámájával nyitotta meg kapuit a szombathelyi színház. Az iráni szerző színpadi játékának érdekessége, hogy a darabnak nincs se próbája, se díszlete, nincs jelmeze, de még rendezője sem. A szövegét is csak a színpadon ismerheti meg a színész, az előadás pedig a közönség aktív bevonásával alakul ki a Krúdy-klub teraszán. A héten több előadást tartanak az egyszemélyes darabból.
Miskolci Nemzeti Színház szabadtéren

Június 12-én indult a miskolci évad a Nyári Színházban bemutatott Francia rúdugrással. Mohácsi István darabját – testvére Mohácsi János rendezésében – a héten is csaknem minden nap műsorra tűzik, és ahogyan változik a szabályozás, úgy hirdetnek meg újabb előadásokat, amint lehetséges, zárt terekbe is.

Ezeken az oldalakon nincsenek saját írások. A cikkek forrását az egyes bejegyzések végén lehet megtalálni.

/fa-tags/ TÁRGYMUTATÓ.

600 kilométer 100 guinness a csemegepultos naplója a gyáva a gyermek és a varázslat a haramiák a hülyéje a kék hajú lány a kéz a kis kéményseprő a köpeny a közös többszörös alapítvány a magyar színházakért alba regia szimfonikus zenekar aldi női futógála állj bele aNNa anyám éhesnek tűnik aradi kamaraszínház aranytíz archívum arden az elvarázsolt disznó az ember tragédiája az öreghíd alatt b32 baal babel sound baja balatonboglár balatonfüred balfácánt vacsorára bálna bárka bátorságpróba bencs villa beszélő levelek bisb bivaly-szuflé bob herceg bogáncsvirág bohémélet borral oltó fesztivál börtönrádió bsi budaörs budapest improv show budapest music center budapesti kamaraszínház budapesti vonósok budoár kiállítás busz-színház CAFe Budapest caminus castel felice castel felice vizsga centrál címlap club70 cosí fan tutte cover cupido és a halál cv családi játszmák családi ünnep cseh tamás csíkszerda csoportterápia csukás-díj dankó rádió danubia zenekar debrecen debreceni tavaszi fesztivál delila deszka fesztivál dido és aeneas díjak elismerések don juan dráma kortárs színházi találkozó drámaíró verseny due duett dunapart dunaújváros e-színház egri tavaszi fesztivál egy csók és más semmi egy kiállítás rémei éhség élnek mint a disznók előadásszámok email ének a három hollóhoz english erkel színház ernani érzékenyítő fesztivál esztergom eucharisztikus kongresszus europa cantat ezek mennek falstaff fekete-fehér fellegek fesz segélyalap fiatal írók fidelio színházi est finito firkin fishing on orfű fogság francia sanzonest friss hús furnitur füge független előadóművészeti szövetség gianni schicchi gödöllő grecsó grisnik petra gusztinak megjött az esze gyerekstúdió gyilkosok gyógyír északi szélre győr győri tavaszi fesztivál gyulai várszínház hajmeresztő halál hotel halastó hangoló hárman a padon harminchárom változat haydn-koponyára háromszögek hatok csoport hatszín teátrum hazug hét domb fesztivál hetedik alabárdos hetedik mennyország hírek hírszerzők hogy szeret a másik hol hoppart hrabal-vurstli humorfesztivál így tanultam meg vezetni imprójam imprómaraton in medias brass in memoriam cseh tamás interjú irodalom éjszakája jak jászberény jegyek jó kérdés junior príma jurányi k2 színház kalandra fül fesztivál kaposvár katona képek kibelátó kicsi szívem kávéba pottyant kis suttogás kisfaludy színházi fesztivál kisvárda kmtg kolozsvár koma komárom komédium koronavírus kortárs drámafesztivál kórusok éjszakája kőszeg köszönet estéje-estélye kritika kritikusdíj-átadó kuk kultkikötő kultúrfürdő kurátorok lakott sziget láthatatlan állomás latinovits diákszínpad leenane szépe leonardo lev&te limerick-bajnokság líra és epika london love and money love and money vizsga macskadémon madách színház madame poe magdafeszt mágnás miska magvető magyar rádió magyar színház magyar színházi társaság magyar zene háza manhattan short manna manőver margó irodalmi fesztivál más olvasnivaló menház színpad merlin mesterjátszma mikor mindenütt jó mindenütt nő mintaapák miskolc miszépmiszépmiszép mojo momentán monodráma fesztivál móra kiadó most fesztivál motto mozart-kommandó mozgófénykép mozsár műhely mu múzeumok éjszakája művészetek palotája művészetek völgye nagykanizsa naptár nefelé négyhangú opera nemzeti filharmonikusok nemzeti színház nézőművészeti kft nézőpont színház nofilter nyílt nap nyinyernya nyíregyháza nyolc nő óbudai társaskör ómama online fordítónapok operabeavató operaház operajátszóház operamacera operavita operettszínház orlai othello gyulaházán ők ördögkatlan örkény örkény vurstli örömimpró pájinkás jános pannonhalma papp jános párkák patália páternoszter patreon pécs pécsi egyetem pesthidegkúti művészeti fesztivál pesti barokk pesti magyar színiakadémia petőfi irodalmi múzeum pim dia hangoskönyvek pinceszínház placcc pokol portré postart poszt poznan pozsonyi piknik rádió rádiójátékosok radnóti remény rendezők viadala rév fülöp rögvest russian indie film fesztival sakknovella shots festival sinaia sly snowman soharóza sokszemközt somló cirqsz song-óra sopron sorozat a vidéki operajátszásról stockholm susotázs szabadesés szeged székely-könyv szemes fesztivál szénakutyák szent imre szentendrei teátrum szép heléna szerzői munkák szfe színház a város színház tv színházak éjszakája színházi törvény színlapok szívem szeret szkéné szombathely szöveg szputnyik hajózási társaság táblázat tárgymutató tartalom tatabánya telefondoktor temesvár tengeren 2008 tengeren 2019 térkép terminál workhouse teszt thália the irish coffee thealter tilos rádió tivoli tóbiás és az angyal törőcsik-emlékest trefort színjátszó fesztivál váci dunakanyar színház vágánybenéző van egy határ városmajor vaskakas veled kerek vera vidéki színházak fesztiválja vidor fesztivál vigadó visszaszámláló volt egyszer egy ndk vonalhúzás zalaegerszegi kvártélyház zeneakadémia zichy major zsolnay negyed
Név

600 kilométer 100 guinness,4,a csemegepultos naplója,242,a gyáva,1,a gyermek és a varázslat,3,a haramiák,32,a hülyéje,21,a kék hajú lány,2,a kéz,48,a kis kéményseprő,2,a köpeny,34,a közös többszörös,34,alapítvány a magyar színházakért,3,alba regia szimfonikus zenekar,7,aldi női futógála,1,állj bele,1,aNNa,29,anyám éhesnek tűnik,3,aradi kamaraszínház,3,aranytíz,4,archívum,3,arden,1,az elvarázsolt disznó,12,az ember tragédiája,1,az öreghíd alatt,60,b32,8,baal,2,babel sound,1,baja,1,balatonboglár,2,balatonfüred,2,balfácánt vacsorára,27,bálna,2,bárka,268,bátorságpróba,6,bencs villa,1,beszélő levelek,4,bisb,1,bivaly-szuflé,54,bob herceg,37,bogáncsvirág,33,bohémélet,62,borral oltó fesztivál,1,börtönrádió,3,bsi,1,budaörs,5,budapest improv show,10,budapest music center,1,budapesti kamaraszínház,1,budapesti vonósok,11,budoár kiállítás,1,busz-színház,11,CAFe Budapest,8,caminus,72,castel felice,43,castel felice vizsga,5,centrál,3,címlap,6,club70,1,cosí fan tutte,47,cover,3,cupido és a halál,30,cv,1,családi játszmák,59,családi ünnep,3,cseh tamás,4,csíkszerda,65,csoportterápia,17,csukás-díj,10,dankó rádió,1,danubia zenekar,6,debrecen,11,debreceni tavaszi fesztivál,1,delila,2,deszka fesztivál,19,dido és aeneas,52,díjak elismerések,1,don juan,3,dráma kortárs színházi találkozó,6,drámaíró verseny,1,due,1,duett,2,dunapart,6,dunaújváros,2,e-színház,32,egri tavaszi fesztivál,1,egy csók és más semmi,1,egy kiállítás rémei,1,éhség,8,élnek mint a disznók,13,előadásszámok,1,email,1,ének a három hollóhoz,2,english,25,erkel színház,65,ernani,4,érzékenyítő fesztivál,1,esztergom,3,eucharisztikus kongresszus,7,europa cantat,7,ezek mennek,16,falstaff,1,fekete-fehér,38,fellegek,14,fesz segélyalap,9,fiatal írók,1,fidelio színházi est,3,finito,16,firkin,264,fishing on orfű,1,fogság,1,francia sanzonest,2,friss hús,2,furnitur,49,füge,124,független előadóművészeti szövetség,9,gianni schicchi,30,gödöllő,1,grecsó,1,grisnik petra,9,gusztinak megjött az esze,1,gyerekstúdió,2,gyilkosok,1,gyógyír északi szélre,85,győr,5,győri tavaszi fesztivál,3,gyulai várszínház,5,hajmeresztő,27,halál hotel,24,halastó,116,hangoló,1,hárman a padon,64,harminchárom változat haydn-koponyára,94,háromszögek,25,hatok csoport,1,hatszín teátrum,74,hazug,1,hét domb fesztivál,2,hetedik alabárdos,1,hetedik mennyország,15,hírek,3,hírszerzők,1,hogy szeret a másik,76,hol,4,hoppart,1,hrabal-vurstli,14,humorfesztivál,6,így tanultam meg vezetni,1,imprójam,1,imprómaraton,3,in medias brass,1,in memoriam cseh tamás,4,interjú,92,irodalom éjszakája,7,jak,2,jászberény,6,jegyek,1,jó kérdés,13,junior príma,4,jurányi,59,k2 színház,2,kalandra fül fesztivál,2,kaposvár,142,katona,76,képek,329,kibelátó,13,kicsi szívem kávéba pottyant,1,kis suttogás,5,kisfaludy színházi fesztivál,2,kisvárda,8,kmtg,1,kolozsvár,33,koma,38,komárom,5,komédium,1,koronavírus,136,kortárs drámafesztivál,15,kórusok éjszakája,63,kőszeg,195,köszönet estéje-estélye,1,kritika,458,kritikusdíj-átadó,15,kuk,3,kultkikötő,10,kultúrfürdő,26,kurátorok,9,lakott sziget,17,láthatatlan állomás,4,latinovits diákszínpad,1,leenane szépe,30,leonardo,1,lev&te,2,limerick-bajnokság,7,líra és epika,38,london,1,love and money,73,love and money vizsga,9,macskadémon,33,madách színház,4,madame poe,7,magdafeszt,6,mágnás miska,13,magvető,4,magyar rádió,17,magyar színház,140,magyar színházi társaság,9,magyar zene háza,2,manhattan short,5,manna,110,manőver,38,margó irodalmi fesztivál,7,más olvasnivaló,3,menház színpad,27,merlin,5,mesterjátszma,1,mikor,3,mindenütt jó,34,mindenütt nő,1,mintaapák,1,miskolc,1,miszépmiszépmiszép,54,mojo,51,momentán,133,monodráma fesztivál,9,móra kiadó,1,most fesztivál,6,motto,3,mozart-kommandó,2,mozgófénykép,44,mozsár műhely,4,mu,5,múzeumok éjszakája,1,művészetek palotája,17,művészetek völgye,30,nagykanizsa,1,naptár,1,nefelé,2,négyhangú opera,50,nemzeti filharmonikusok,7,nemzeti színház,11,nézőművészeti kft,46,nézőpont színház,9,nofilter,4,nyílt nap,4,nyinyernya,30,nyíregyháza,369,nyolc nő,26,óbudai társaskör,28,ómama,2,online fordítónapok,1,operabeavató,238,operaház,80,operajátszóház,21,operamacera,7,operavita,12,operettszínház,35,orlai,601,othello gyulaházán,42,ők,2,ördögkatlan,314,örkény,1,örkény vurstli,5,örömimpró,3,pájinkás jános,1,pannonhalma,2,papp jános,1,párkák,44,patália,2,páternoszter,1,patreon,2,pécs,42,pécsi egyetem,2,pesthidegkúti művészeti fesztivál,1,pesti barokk,84,pesti magyar színiakadémia,16,petőfi irodalmi múzeum,4,pim dia hangoskönyvek,3,pinceszínház,8,placcc,30,pokol,10,portré,1,postart,1,poszt,63,poznan,1,pozsonyi piknik,4,rádió,1,rádiójátékosok,3,radnóti,45,remény,10,rendezők viadala,4,rév fülöp,34,rögvest,24,russian indie film fesztival,1,sakknovella,2,shots festival,1,sinaia,1,sly,55,snowman,6,soharóza,82,sokszemközt,1,somló cirqsz,7,song-óra,1,sopron,1,sorozat a vidéki operajátszásról,4,stockholm,2,susotázs,126,szabadesés,39,szeged,223,székely-könyv,4,szemes fesztivál,2,szénakutyák,1,szent imre,1,szentendrei teátrum,15,szép heléna,21,szerzői munkák,4,szfe,18,színház a város,1,színház tv,58,színházak éjszakája,29,színházi törvény,1,színlapok,67,szívem szeret,4,szkéné,29,szombathely,28,szöveg,4,szputnyik hajózási társaság,25,táblázat,1,tárgymutató,1,tartalom,2,tatabánya,46,telefondoktor,176,temesvár,46,tengeren 2008,104,tengeren 2019,68,térkép,1,terminál workhouse,4,teszt,16,thália,75,the irish coffee,46,thealter,15,tilos rádió,3,tivoli,3,tóbiás és az angyal,30,törőcsik-emlékest,11,trefort színjátszó fesztivál,1,váci dunakanyar színház,4,vágánybenéző,11,van egy határ,28,városmajor,11,vaskakas,5,veled kerek,1,vera,102,vidéki színházak fesztiválja,13,vidor fesztivál,83,vigadó,2,visszaszámláló,1,volt egyszer egy ndk,3,vonalhúzás,34,zalaegerszegi kvártélyház,16,zeneakadémia,1,zichy major,1,zsolnay negyed,3,
ltr
item
GÖTTINGER PÁL: Hova mehetünk színházba, koncertre nyáron?
Hova mehetünk színházba, koncertre nyáron?
GÖTTINGER PÁL
https://www.gottingerpal.com/2020/06/hova-mehetunk-szinhazba-koncertre-nyaron.html
https://www.gottingerpal.com/
https://www.gottingerpal.com/
https://www.gottingerpal.com/2020/06/hova-mehetunk-szinhazba-koncertre-nyaron.html
true
457243742996709958
UTF-8
Ez a vége. Nincs találat erre. LÁSD MINDET Tovább... Reply Cancel reply Delete By Címlap PAGES CIKK Lásd mindet LÁSD MÉG A TÁRGYMUTATÓBAN ARCHIVE KERESÉS MINDEN CIKK. Nem találtunk semmit erre a keresésre Címlap Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content