Apertúra - A kávé nekem is jár, Ricsimicsinájjunk, Béke

Mocskosul pofátlan színházi történetek a színfalak mögül, epikus rockesemény sztárvendégekkel és fesztiválokat megjárt élőzenés előadás - szeptemberben a Gólem Színház falain belül!

  • Érdekelnek a színházi történetek? Színházi emberekről? Nevesítve? Olyan is, ami nem csak arról szól, hogy "jó volt a premier"? Hát van pár a tarsolyban. Avagy Göttinger Pali, Urbán Ricsi és Formán Bálint átutaznak a Hold sötét oldalára, hogy szennyeseket teregessenek ki - hogy jól kinevessük, amin sírni kéne, mert hát mit is tehetnénk még? Különleges standup-sorozatunk 22-én elindul.
  • Árukapcsolásként ugyanezen az estén rokkol a Ricsimicsinájjunk, vagyis társulatunk volt és jelenlegi tagjai elhúzzák, amit el kell. Méghozzá ingyenesen. Havi zenés-klubbunk elindul. Figyi:
  • Ráadásként 26-án a meglehetősen hozzáértő Rozs Tamás Musician segédletével visszatér nagyon szeretett előadásunk, amely ráadásul igen jó helyre kerül végre a Gólem Színházba. Jézus születése miatt csecsemők százait mészárolják le - hogyan állunk akkor a megbocsátás és a béke kérdéséhez, vagy éppen az ő tanaihoz? Kirándulás Jeruzsálembe, élőzenével és beszélgetéssel az előadás után.

Gyertek a Gólem Központba! A hangulat garantált!

Hol tudtok követni? Nézzetek be: