Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

5 + SOK PROGRAM AZ ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁLRÓL, AMIT VÉTEK LENNE KIHAGYNI!

Aki sok éve olvas minket, és érdeklődik a kulturális csemegék iránt, az már biztosan tudja, hogy az Ördögkatlan Fesztivál jóval több, mint egy sima kulturális eseménysorozat – festői szépségű tájakon. Aki pedig egyszer már belekóstolt a „katlanos” életérzésbe, függővé válik tőle. Az utolsó koncert utáni első pillanatban visszafelé számolja a napokat, és az év további részében ez élteti, erre vágyik, ez ad neki erőt ahhoz, hogy elhiggye: a világunk, az országunk, az életünk akár olyan is lehet, mint amit az Ördögkatlan Fesztivál ad nekünk. Hogy milyen ez az élet? Both Gabi elmeséli. – Ez az a fesztivál, ami akkor is van, ha nincs Amióta létezik a WMN, azóta minden évben írtam róla, tavaly is, pedig akkor nem is volt Ördögkatlan. Elmaradt a vírus miatt. Nem vagyok babonás, de az épp a 13. lett volna volt. Minket, akik régóta járunk oda boldognak lenni, mindez nem tántorított el attól, hogy a saját kis magánkatlanunkat megrendezzük. Olvassátok el ITT , milyen volt. (Aki nem olvassa el, a

THE IRISH COFFEE bemutatja: MEANTIME WE LIVE WITH ME MA! - koncert

Mind azt hittétek, és mi is, hogy nem lesz, de lesz.

EZEN A NYÁRON IS JÁTSZANI FOGUNK KÖZÖSEN, INGYENESEN, PRÓBA NÉLKÜL ÉS SZABADON, ÉS BÁRKINEK, AKI ODAJÖN... DE CSAK EGYSZER.

THE IRISH COFFEE bemutatja:
MEANTIME WE LIVE WITH ME MA! (koncert)

Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően a koncertet HIRTELEN hirdetjük ki, nagyon short notice-szal.

Tehát most, PÉNTEKEN ESTE lesz a The Irish Coffee zenekar éves nyári ingyenes koncertje, ez alkalommal a belvárosi Janis' Pub nevű helyen (Királyi Pál utca 8.).

Műsoron a 1999-ben alakult és 2008-ban szélnek eresztett zenekar valamelyest ír zenéinek legzúzósabbjai, leggyorsabbjai, legszívfacsaróbbjai, legkínosabbjai, legkedvesebbikei.

A történetmesélés mint zenélés - maga a történet pedig a dalokon át a mi történetünk is, akik felnőttek lettünk időközben.

Végülis.

Gyertek, ha tehetitek!

Göttinger Pál (ének, gitár, furulyák)
András Hodász (hegedű, ének, gitár, dobok)
Náray-Szabó Ágnes (fuvola, furulya, ének)
Gergely Mészáros (gitár, ének)
és
Mészáros Tamás (dobok, ének)

JANIS' PUB
2014. szeptember 12. péntek
21:00
Budapest V.,  Királyi Pál utca 8.