Hárman a padon - online bemutató

 


MI A SZÍNHÁZTV?
A SzínházTV egy élő, ONLINE streaming szolgáltatás, amelynek segítségével az otthonában vagy bárhol a világon megtekintheti neves színházak előadásait.
Az előadás megtekintése a SzínházTV-n regisztrált fiókba történő belépéssel biztosított.


AZ ELŐADÁSRÓL
Hárman a padon
Orlai Produkciós Iroda × Füge Produkció
2021.11.25. 19:00
1 óra 30 perc
Várható befejezés: 20:50
Leírás:
Aldo Nicolaj darabja három idős ember történetét meséli el, a „vasnemzedék” utolsó néhány élő képviselőjének nyugdíjas napjait. A leélt és végigküzdött XX. század vége egy zsúfolt lakótelepen éri őket. A nő szelíd és jókedvű maradt – de a hajdan erős fiúk, akik valaha bátor katonák, aztán szorgos munkásemberek, derék családapák, büszke, öntudatos férfiak voltak – most már emlékeken merengő, rozoga, mogorva úriemberek. Ki egyedül, ki a családjától éppen csak megtűrten, de mindenképpen magányosan éldegél... lejár erre a kis térre, hogy a padon üldögélve várakozzon cél nélkül – és szót váltson azzal, aki hasonlóan járt.
Nem ismerik egymást, de lassacskán, ahogy rendre összefutnak a padnál... barátok lesznek. A barátságuk pedig fokozatosan feltölti őket, a kiürültség érzetét felváltja a valahová tartozás biztonsága, az újonnan felvett szokások megnyugtató rutinja.
A feleslegesség, a szeretetnélküliség, a céltalanság szürkesége alól kibomlik az életszeretet, az egymásba kapaszkodás, az örök szövetségeskeresés szívmelengető, ezerszínű, derűs palettája. Ebből a megtalált biztonságból pedig új kalandvágy születik – így elhatározzák, hogy még egyszer, utoljára, belevágnak egy kalandba.

RENDEZŐ: GÖTTINGER PÁL

Szereposztás:
BENEDEK MIKLÓS - LUIGI LAPAGLIA
GÁLVÖLGYI JÁNOS - BOCCA LIBERO
EGRI MÁRTA - AMBRA
https://szinhaztv.com/eloadas/harman_a_padon

JEGYVÁSÁRLÁS INFORMÁCIÓK
Jegyvásárláshoz először regisztrálnia kell a szinhaztv.com weboldalon. Regisztrálást követően a jegyvásárlás menüpont alatt választhatja ki a kívánt darabot. A jegyvásárlásra bankkártyás fizetéssel van lehetőség. A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik. Bővebb információ: https://simplepay.hu/vasarloknak/
A megvásárolt jegyeket kétféleképpen lehet felhasználni:
1. Élő előadás megnézésére, amelynek a pontos időpontjáról az adott előadás oldalán tájékozódhat.
2. On Demand Stream / rögzített formátumban előadás megtekintésére. A pontos időintervallumról bejelentkezést követően az adott előadás oldalán tájékozódhat.

TECHNIKAI TUDNIVALÓK
Kérjük ellenőrizze eszközét, hogy megfelel-e az előadás megtekintéséhez szükséges feltételeknek. Ezeket részletesen ide kattintva érheti el és ki is próbálhatja, hogy a lejátszó megfelelően megjelenik-e: https://szinhaztv.com/technikai-kovetelmenyek
1. Kérjük első lépésként ellenőrizze, hogy rendelkezik-e megfelelő internetkapcsolattal. 720p/HD streamhez 1.5-2 Mbps sebességű internetkapcsolat szükséges.
2. Használja a Firefox, Chrome vagy Safari böngészők lefrissebb verzióját.
3. Mobil eszközön, ha teheti, a mobilhálózatok helyett legyen Wi-Fi-hez csatlakozva.
4. Mobil eszközön ne privát böngészési módban nyissa meg a lejátszót.
5. A következő eszközökön tudja megtekinteni az előadás:
a. asztali számítógép, laptop
b. tablet
c. mobil
Nem mindegyik gyártó támogatja okostelevíziója böngészőjében a streaming szolgáltatást. Ez gyártónként eltérő lehet. Laptopról, számítógépről HDMI kábellel megoldható, hogy a TV-n menjen az adás, illetve telefonról és tabletről is van lehetőség tükrözni okostelevízióra. Android alapú rendszereknél a Smart View biztosítja a készülékről történő tükrözést, míg Apple termékek esetében az AirPlay.

forrás: Facebook