Premierek az Ördögkatlanon!

Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly rendezte.

És premierrel jelentkezik az „Orlai-művek” is: augusztus 4-én Nem baj, majd megértem címmel a Bodor Johanna önéletrajzi regényéből készült előadás látható a Mokos Pincészet színpadán, rendező: Szikszai Rémusz. Először láthatják a nézők a Tar Sándor írásaiból készült A mi utcánk című produkciót is Köles Ferenccel a főszerepben – ennek hivatalos bemutatója majd ősszel történik meg a Pécsi Nemzeti Színházban. És persze premier minden egyes Faluturisták performansz is, mely a Szoborparkkal ismertet meg bennünket: lehet, hogy a szobrokról is megtudunk valamit, de hogy sokat fogunk nevetni, az biztos. 

Számos produkció a bemutatót követően itt látható újra először, többek között a k2 Béke című előadása a 2020-as beremendi premiert követően most találkozik megint a nézőkkel, de a Kartonpapát (Nézőművészeti Kft.) és az Elem című Háy János drámát is egyszer-egyszer láthatta a közönség.

Az időpontokat keresd itt, utána pedig vedd kívánságlistára őket az Ördögkatlan Sorszámgépben!


forrás: https://ordogkatlan.hu