Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Újabb Puccini operát rendez Göttinger Pál: nem a koronavírusra akarok reagálni! – mondta a közönségtalálkozón

A Szegedi Nemzeti Színház új évadának első opera bemutatóját október 22-én láthatja a közönség a nagyszínházban. Puccini Bohémélet című operáját Göttinger Pál állítja színpadra. A premier előtt, szerdán délután az alkotók közreműködésével zenés közönségtalálkozót rendeztek a Reök-palotában. Nem először állít színpadra Szegeden Puccini operát Göttinger Pál. Éppen két éve, 2019 októberében vitte színre az olasz szerző két egyfelvonásosát, A köpenyt és a Gianni Schicchit. Most ismét a huszadik század legnépszerűbb operaszerzőjének újabb darabját vette elő. A Bohémélet a rendező szerint is Giacomo Puccini életművének egyik csúcspontja, valódi drámai remekmű. A közönségtalálkozót vezető Dinyés Dániel zeneigazgató elsőként azt kérdezte Göttingertől, mennyiben különbözik a Bohémélet a korábbi két Puccini-rendezésétől. – A köpenyhez képes ez a darab sokkal ráérősebb, van idejük a szereplőknek alakulni, fejlődni. Így a Bohéméletet én elsősorban színészi darabnak tartom. Kiderült az is, Pucciniv

Vedd át az Ördögkatlan-karszalagod előre Budapesten!

Szeretnéd elkerülni a hosszú-hosszú sort nulladik / első napon a nagyharsányi faluközpontban / focipályán, stb..., és már alapból karszalaggal érkezni az Ördögkatlan Fesztivál helyszíneire?

Budapesten vagy július 31-én, szombaton?

Ha mindkét válasz igen, akkor gyere a Jurányi Suterene-be (Jurányi Ház, Budapest, Jurányi u. 1. 1027)!

Itt 11.00 és 18.00 óra között megkaphatod a karszalagod! Így, ha megérkeztél az Ördögkatlan Fesztiválra, nincs más dolgod, mint lerakni a cuccaidat, és irány valamelyik koncert / előadás / program!

Mi kell az előbeléptetéshez?

- az interneten vásárolt jegyed

- a védettségi igazolványod + személyazonosításra szolgáló okmányod

Gyere!