Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KEDDEN ELSTARTOL A 14. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL

A tizennegyedik Ördögkatlan Fesztivál augusztus 3-án kezdődik! Pécstől délre, a legjobb magyar borok vidékén, három kicsi faluban (Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd), a Szoborparkban és a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben. Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja augusztus 3 és 7. között 600 programnak és produkciónak ad otthont. A teljes műsor itt található.(külső hivatkozás) Premierek a Katlanban Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan(külső hivatkozás) színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly r

Vedd át az Ördögkatlan-karszalagod előre Budapesten!

Szeretnéd elkerülni a hosszú-hosszú sort nulladik / első napon a nagyharsányi faluközpontban / focipályán, stb..., és már alapból karszalaggal érkezni az Ördögkatlan Fesztivál helyszíneire?

Budapesten vagy július 31-én, szombaton?

Ha mindkét válasz igen, akkor gyere a Jurányi Suterene-be (Jurányi Ház, Budapest, Jurányi u. 1. 1027)!

Itt 11.00 és 18.00 óra között megkaphatod a karszalagod! Így, ha megérkeztél az Ördögkatlan Fesztiválra, nincs más dolgod, mint lerakni a cuccaidat, és irány valamelyik koncert / előadás / program!

Mi kell az előbeléptetéshez?

- az interneten vásárolt jegyed

- a védettségi igazolványod + személyazonosításra szolgáló okmányod

Gyere!