Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Szenvedély és tragédia a színen

A fiatalság szertelensége, a művészlét keserédes, rögös mindennapjai elevenednek meg vágyakkal és szenvedéllyel fűszerezve a Szegedi Nemzeti Színház soron következő bemutatójában. A mulatozás és az ifjúkori hév mellett ugyanakkor a kilátástalanság és az emberi élet törékenysége is megjelenik a színpadon Mimi és Rodolfo szerelmének megrázó történetében. Puccini Bohéméletének bemutatóját pénteken 19 órától tartják a nagyszínházban Göttinger Pál rendezésében. A két szereposztásban Mimi szerepében Máthé Beátát és Bordás Barbarát, Rodolfo szerepében pedig Tötös Rolandot és Horváth Istvánt láthatja a közönség. forrás:  https://www.delmagyar.hu/ Fotó: Török János

Ördögkatlan Sorszámgép - töltsd le (vagy frissítsd)!Ha nincs még ilyened, töltsd le!
(Keresd a telefonodhoz tartozó app-áruházban az Ördögkatlant!)


Három dologra is jó!
  • Benne van kereshetően (és változáskövetően, mindig aktuálisan) az egész program.
  • Tudunk nektek üzenni közvetlenül, ami jól jöhet, ha valami módosul, elmarad, miegymás, vagy ránk szakad az ég, és emiatt gyorsan variálni kell (volt már ilyesmi, biztos van köztetek, aki emlékszik a 2019-es Nagyon Nagy Viharra).
  • A színházi előadásokra pedig a minden fesztiválnapon folyamatosan zajló sorsoláson sorszámot lehet vele nyerni - a benne összeállítható kívánságlista alapján.

Ha megvan már a telefonodon - frissítsd, különben félő, hogy nem fog idén működni!(A sorszám-sorsolásosdiról, népszerű nevén a Sorszámgépről itt lehet többet olvasni.)