Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KEDDEN ELSTARTOL A 14. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL

A tizennegyedik Ördögkatlan Fesztivál augusztus 3-án kezdődik! Pécstől délre, a legjobb magyar borok vidékén, három kicsi faluban (Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd), a Szoborparkban és a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben. Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja augusztus 3 és 7. között 600 programnak és produkciónak ad otthont. A teljes műsor itt található.(külső hivatkozás) Premierek a Katlanban Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan(külső hivatkozás) színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly r

Ördögkatlan Sorszámgép - töltsd le (vagy frissítsd)!Ha nincs még ilyened, töltsd le!
(Keresd a telefonodhoz tartozó app-áruházban az Ördögkatlant!)


Három dologra is jó!
  • Benne van kereshetően (és változáskövetően, mindig aktuálisan) az egész program.
  • Tudunk nektek üzenni közvetlenül, ami jól jöhet, ha valami módosul, elmarad, miegymás, vagy ránk szakad az ég, és emiatt gyorsan variálni kell (volt már ilyesmi, biztos van köztetek, aki emlékszik a 2019-es Nagyon Nagy Viharra).
  • A színházi előadásokra pedig a minden fesztiválnapon folyamatosan zajló sorsoláson sorszámot lehet vele nyerni - a benne összeállítható kívánságlista alapján.

Ha megvan már a telefonodon - frissítsd, különben félő, hogy nem fog idén működni!(A sorszám-sorsolásosdiról, népszerű nevén a Sorszámgépről itt lehet többet olvasni.)