Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KEDDEN ELSTARTOL A 14. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL

A tizennegyedik Ördögkatlan Fesztivál augusztus 3-án kezdődik! Pécstől délre, a legjobb magyar borok vidékén, három kicsi faluban (Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd), a Szoborparkban és a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben. Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja augusztus 3 és 7. között 600 programnak és produkciónak ad otthont. A teljes műsor itt található.(külső hivatkozás) Premierek a Katlanban Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan(külső hivatkozás) színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly r

Telefondoktor Gönyűn

SZABÓ BORBÁLA: Telefondoktor
Egyszemélyes bohózat Göttinger Pál előadásában

Időpont és helyszín: július 24., 19:30; Pajta - a hivatal udvarán

Esőhelyszín: Közösségi tér az egészségház emeletén - Kossuth Lajos utca 97.
Rossz idő esetén a rendezvény látogatása csak a védettségi igazolvány és a személyi igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. A terem befogadóképessége 100 fő.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni július 22-ig, Szász-Pungur Csengénél, az alábbi elérhetőségek egyikén lehet:

Tel.: +3620387 0899
e-mail: kultura@gonyu.hu

A rendezőség a változás jogát fenntartja.

Gönyű Község Önkormányzata és a Kulturális Bizottság szervezésében