Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Újabb Puccini operát rendez Göttinger Pál: nem a koronavírusra akarok reagálni! – mondta a közönségtalálkozón

A Szegedi Nemzeti Színház új évadának első opera bemutatóját október 22-én láthatja a közönség a nagyszínházban. Puccini Bohémélet című operáját Göttinger Pál állítja színpadra. A premier előtt, szerdán délután az alkotók közreműködésével zenés közönségtalálkozót rendeztek a Reök-palotában. Nem először állít színpadra Szegeden Puccini operát Göttinger Pál. Éppen két éve, 2019 októberében vitte színre az olasz szerző két egyfelvonásosát, A köpenyt és a Gianni Schicchit. Most ismét a huszadik század legnépszerűbb operaszerzőjének újabb darabját vette elő. A Bohémélet a rendező szerint is Giacomo Puccini életművének egyik csúcspontja, valódi drámai remekmű. A közönségtalálkozót vezető Dinyés Dániel zeneigazgató elsőként azt kérdezte Göttingertől, mennyiben különbözik a Bohémélet a korábbi két Puccini-rendezésétől. – A köpenyhez képes ez a darab sokkal ráérősebb, van idejük a szereplőknek alakulni, fejlődni. Így a Bohéméletet én elsősorban színészi darabnak tartom. Kiderült az is, Pucciniv

Telefondoktor Gönyűn

SZABÓ BORBÁLA: Telefondoktor
Egyszemélyes bohózat Göttinger Pál előadásában

Időpont és helyszín: július 24., 19:30; Pajta - a hivatal udvarán

Esőhelyszín: Közösségi tér az egészségház emeletén - Kossuth Lajos utca 97.
Rossz idő esetén a rendezvény látogatása csak a védettségi igazolvány és a személyi igazolvány együttes felmutatásával lehetséges. A terem befogadóképessége 100 fő.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni július 22-ig, Szász-Pungur Csengénél, az alábbi elérhetőségek egyikén lehet:

Tel.: +3620387 0899
e-mail: kultura@gonyu.hu

A rendezőség a változás jogát fenntartja.

Gönyű Község Önkormányzata és a Kulturális Bizottság szervezésében