A csemegepultos naplója a SzínházTV műsorán






MI A SZÍNHÁZTV?
A SzínházTV egy élő ONLINE streaming szolgáltatás, amelynek segítségével az otthonában vagy bárhol a világon megtekintheti neves színházak előadásait.

JEGYVÁSÁRLÁS INFORMÁCIÓK
Jegyvásárláshoz először regisztrálnia kell a szinhaztv.com weboldalon. Regisztrálást követően a jegyvásárlás menüpont alatt választhatja ki a kívánt előadást.
A jegyvásárlásra bankkártyás fizetéssel van lehetőség. A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik. Bővebb információ: https://simplepay.hu/vasarloknak/
A megvásárolt jegyeket kétféleképpen lehet felhasználni:
1. Élő előadás megnézésére, amelynek a pontos időpontjáról az adott előadás oldalán tájékozódhat.
2. On Demand Stream / rögzített formátumban előadás megtekintésére. A pontos időintervallumról bejelentkezést követően az adott előadás oldalán tájékozódhat.

TECHNIKAI TUDNIVALÓK
Kérjük ellenőrizze eszközét, hogy megfelel-e az előadás megtekintéséhez szükséges feltételeknek. Ezeket részletesen ide kattintva érheti el és ki is próbálhatja, hogy a lejátszó megfelelően megjelenik-e: https://szinhaztv.com/technikai-kovetelmenyek
1. Kérjük első lépésként ellenőrizze, hogy rendelkezik-e megfelelő internetkapcsolattal. 720p/HD streamhez 1.5-2 Mbps sebességű internetkapcsolat szükséges.
2. Használja a Firefox, Chrome vagy Safari böngészők lefrissebb verzióját.
3. Mobil eszközön, ha teheti, a mobilhálózatok helyett legyen Wi-Fi-hez csatlakozva.
4. Mobil eszközön ne privát böngészési módban nyissa meg a lejátszót.
5. A következő eszközökön tudja megtekinteni az előadás:
a. asztali számítógép, laptop
b. tablet
c. mobil
Nem mindegyik gyártó támogatja okostelevíziója böngészőjében a streaming szolgáltatást. Ez gyártónként eltérő lehet. Laptopról, számítógépről HDMI kábellel megoldható, hogy a TV-n menjen az adás, illetve telefonról és tabletről is van lehetőség tükrözni okostelevízióra. Android alapú rendszereknél a Smart View biztosítja a készülékről történő tükrözést, míg Apple termékek esetében az AirPlay.

FONTOS! Az előadás megtekintésének feltétele a SzínházTV-s regiszrtált profilba történő belépés!

AZ ELŐADÁSRÓL
Az előadás hossza 1 óra 40 perc, szünet nélkül.
(Várható befejezés: 20:40)
A előadás megtekintés 16 éven felülieknek ajánlott!

A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik. Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam.” – A fiatal pesti író egy szép napon két dolgot határoz el: hogy egyedülálló lesz és hogy csemegepultos lesz. Hogy színt vigyen az életébe. Beleveti magát Budapest – és a Vásárcsarnok – sűrűjébe. Egy darabig minden jól alakul…

Gerlóczy Márton regényét Ötvös András eleveníti meg, a kolbászok, a májasok, a kolozsvárik segítségével.

Rendező:
Göttinger Pál

Főszerepben:
Ötvös András