Közösségben az energia

Egy fontos ügyre szeretnénk felhívni a figyelmeteket.

A Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban láthatjátok az Apád előtt ne vetkőzz, A csemegepultos naplója, az Egyasszony, az Egy őrült naplója, az Irodai patkányok, a Megyek utánad, a Tapasztalt asszony előadásainkat.

A MagNetnél az ügyfelek dönthetnek a Bank által felajánlott támogatási keretösszeg szétosztásáról társadalmi ügyek javára. Nagy örömünkre, a Jurányi Ház is bekerült abba a 13 összefogásba, akik az idén támogatáshoz jutnak az ügyfelek döntése által.

A cél: Napelem a Jurányi tetejére!

Támogasd a Jurányi zöldenergiás megújulását, kulturális energiaközösségek létrejöttét a MagNet Bank #Közösségi_Adományozási_Program keretében!

Amennyiben egyetértesz a célokkal és a MagNet Bank ügyfele vagy, nem kell mást tenned, mint IDE kattintva https://www.magnetbank.hu/NetBank/ugyfel/index.xhtml felajánlani a bank Rád eső nyereségrészét az ügyünk támogatására!

Köszönjük, ha a Magyar Természetvédők Szövetsége javára rendelkezel, hogy a kampány alatt elérjük a szükséges 10 millió Ft-os célt!

A kampány részleteit itt találjátok: https://juranyihaz.hu/hu/hir/kozossegbenazenergia

Várunk benneteket előadásainkon a Jurányiban, Udvaros Dorottyát pedig a Belvárosi Színházban láthatjátok, A nulladik percben.