Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Nyilvánosságra hozták az idei Vidor Fesztivál színházi programját

Klasszikus színházi vígjátékokat és komédiákat láthat a közönség az augusztus 27. és szeptember 4. közötti Vidor Fesztiválon Nyíregyházán. A koronavírus-járvány miatt tavaly elmaradt seregszemle idei szervezési munkálatai elég nagy bizonytalansággal indultak, de a nézők végül nem maradnak színházi versenyprogram nélkül - írta az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a szervező Móricz Zsigmond Színház. A szabolcsi teátrum idén is a fesztivál profiljába illő produkciókat várta az ajánló színházaktól és színházi társulatoktól, amelyek egy nagyszínpadi és egy kamara vígjátékkal, illetve egy zenés vígjátékkal nevezhettek a "vidámság és derű országos seregszemléjére". A színház nagyszínpadán látható lesz az Orlai Produkció a Hogy szeret a másik, a Játékszín a Nagyvárosi fények és a Vörösmarty Színház a Játék a kastélyban című előadásai. A Karinthy Színház társulata a Lököttekkel, a Budaörsi Latinovits Színház pedig a Figaro házasságával érkezik a nyírségi megyeszékhelyre, bemut

Pali + Firkin @ Barba Begra TrackA lóhere alatt nem más van, mint az állandó vendégünknek számító ex-Firkin tag, Göttinger Pali, aki július 17-én fog nektek énekelni a Barba Negra Trackben. Már nagyon hiányzik nekünk, ahogy ti is, így gyertek, bulizzunk együtt és koccintsunk egyet a koncert után!


Our guest singer will be the amazing Göttinger Pali (ex-Firkin member) on 17th July at Barba Negra Track in Budapest (HU).
Let’s have a party and drink something together after the show!
Cheers

Jegyek/Tickets https://jegy.rock1.hu/firkin_20200717
Esemény/Event https://facebook.com/events/s/firkin-barba-negra-track-budap/286099286101896/?ti=icl

Hegyi Júlia Lily Photography