A Köz-Játék Színházi Fesztivál kamaraszínházi előadásai

Jó reggelt, Mindenki - Kőszegen és mindenhol máshol is. A Szentivánéji álom szuperprodukció csapata már nagyon készül: július 14-én (csütörtök) bemutató. Aznap kezdődik és tíz napig tart a Köz-Játék Fesztiválunk, amellyel a 40. születésnapunkat is ünnepeljük. És a Színészeket, az Alkotókat, a Munkatársakat és természetesen a Közönségünket is! Nélkülük nem menne... Ebben a tíz napban összesen hatszor játsszuk a Szentivánéji álmot a Várszínház nagyszínpadán. Emellett három kultúrudvart is nyitunk - gyerekudvart a gyerekelőadásokhoz, kamaraudvart a kisebb színházi produkciókhoz és egy zeneudvart.

A Köz-Játék Színházi Fesztivál kamaraszínházi előadásai:
  • Július 16. szombat: Karinthy Ferenc: Dunakanyar; játsszák: Szinetár Dóra és Szinetár Dóra és Makranczi Zalán; rendező: Szinetár Miklós
  • Július 18. hétfő: Kezdhetek folytatódni – Pál András és Rozs Tamás Petri György-estje
  • július 19. kedd: Göttinger Pál: Szénakutyák - képzeletbeli dokumentumjáték Weöres Sándor macskájáról Kálid Artúr előadásában (A Kőszegi Várszínház ősbemutatója.)
  • Július 20. szerda: Morgan Lloyd Malcolm: Darázs (ősbemutató); játsszák: Sodró Eliza és Kiss-Végh Emőke; rendező: Ördög Tamás
  • Július 22. péntek: Dante: Pokol – Gyabronka József előadásában; Dante remekműve Nádasdy Ádám új, mai nyelvű fordításában szólal meg; az előadás létrehozásában Török Tamara és Kocsis Gergely működött közre.
Mindenkit várunk szeretettel.
Itt lehet jegyet foglalni, venni:
Telefon: +36 94/360-113
E-mail: info@koszegivarszinhaz.hu
Köszönjük, hogy jönnek, jöttök hozzánk, hogy velünk vannak, vagytok a Kőszegi Várszínház 40. születésnapi nyarán.