$type=ticker$label=0$cols=3$va=0$count=99

“EZ EGY OLYAN PILLANAT, AMIKOR BÁTORNAK KELL LENNÜNK” – INTERJÚ KEREKES-KATZ PETRÁVAL

Bombaként robbant a hír, miszerint december elejétől a Hatszín Teátrumot Földvári Péter és Kerekes-Katz Petra vezetheti. A korábbi alapító-igazgató, Gálvölgyi Dorka szeptember közepén mondott le. Azóta kiderült, hogy munkáját a VI. kerületi önkormányzat által működtetett Eötvös 10 kulturális központ vezetőjeként folytatja. 

Földvári Péter és Kerekes-Katz Petra korábban a Karinthy Színházban dolgozott együtt. Karinthy Márton halálát követően azonban vita támadt az új tulajdonosok között, így Földes Eszter művészeti vezető távozása után Földvári és Kerekes-Katz is elköszönt a teátrumtól. Hamarosan elindították a Stellatus nevet viselő művészeti ügynökséget, mostantól pedig a megújuló 6színt igazgatják. 

Hogyan kaptátok meg a színház vezetését? 

Néhány hónappal ezelőtt a Hatszín Teátrum tulajdonosai meghívásos pályázatot írtak ki a színház működtetésére és másokkal együtt felkérték Földvári Pétert is, hogy pályázzon. Péter megkeresett, hogy velem szeretné megvalósítani a tervét. Bár még soha nem csináltunk ilyet, de sikerült egy tartalmas pályázatot beadnunk.

Aztán néhány hete, egy péntek este egyszercsak jött a telefon, hogy ránk esett a választás. 

Kiderült valami számotokra arról, hogy az előző vezetés miért állt fel? 

Nem tudom, hogy mi állt Gálvölgyi Dorka döntése mögött. Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy egy ilyen jól bejáratott színházat vehettünk át.

Tudjátok, mibe vágtatok bele? Mostanában nem könnyű független színházat csinálni itthon, amit ráadásul a Covid-helyzet csak még inkább megnehezít.

Ismertük a helyet, a Karinthy két előadását is játszottuk itt korábban. Izgalmas a tér, sok mindenre használható. Láttunk benne fantáziát. A pályázat beadása és az eredményhirdetés között eltelt két hónap alatt persze volt sok-sok hullámvölgy. Hogy nem jól döntöttünk, lépjünk vissza, hogy biztos nem mi nyerünk, de legalább megpróbáltuk, hogy akármi történik is, büszkék lehetünk magunkra. Az a péntek esti telefonhívás tényleg olyan volt, mint derült égből a villámcsapás. Fura ez az év. Furcsa, hogy pont így fejeződik be. Nekünk ez boldogság. Péter azt mondta: üzenem Pubinak (Petra férje, Kerekes József színművész – a szerk.), hogy a család többé nem lát. Mondtam, oké, de te mondod el neki. (nevet)

Mi volt a motiváció? Miért akartatok saját színházat?

Egy magán színházban, a Karinthyban dolgoztunk. A Marci halála után kialakult nézeteltérések és konfliktusok miatt mindkettőnk munkája hirtelen félbemaradt. Péternek nyolc, nekem öt évem volt benne. Azt gondoltuk, ez egy olyan pillanat, amikor bátornak kell lennünk és belevágni valami teljesen új dologba. Fontosnak tartom hangsúlyozni, csak üzemeltetők vagyunk. A színház nem saját, nem a miénk.

Mi a koncepció? 

Egy közösségi teret szeretnénk létrehozni, ami nem csak színház, hanem egy kulturális összművészeti helyszín, ahol párhuzamosan történnek dolgok a színházteremben, az előtérben, a büfében. Szerencsés véletlen, hogy ebben az épületben van a Móra Könyvkiadó, hogy a házon belül van egy könyvesbolt, sőt egy egészség központ is. Ezeket a lehetőségeket mind ki szeretnénk aknázni. 

De néhány utcányira ide van a már jól bejáratott Eötvös 10, amit épp Gálvölgyi Dorka visz most tovább, és ami a kezdetek óta hasonló szellemben működik. Egy kerületen belül mit tudhat adni az egyik, amit a másik nem?

Az előadások után koncerteket tervezünk, szeretnénk visszahozni a klasszikus éjszakai kabaré műfaját is.

Egy olyan művészeti bázist akarunk kialakítani, ahova akár késő este is meg lehet érkezni, beszélgetni, találkozni, együtt lenni. A vírus után reméljük, hogy hiánypótló tud lenni mindez és tényleges mentális gyógyírt jelenthet a szakmabelieknek és a civileknek egyaránt. És szerintem eljön az az idő is, amikor Dorkával együtt fogunk majd működni. Mi nyitottak vagyunk.

Milyen típusú színházban gondolkodtok?

Nyilván belénk égett mindaz, amit Marcitól tanultunk a színházcsinálásról. Ez természetesen befolyásolja a gondolkodásunkat. Alapvetően marad a befogadó színházi vonal, ahogy eddig és mellette megpróbálunk létrehozni saját produkciókat is. Az első ilyen a Bödőcs Tibor Meg se kínáltak című könyvéből készülő előadás lesz Thuróczy Szabolccsal, Keresztes Tamás rendezésében. Különlegességeket, unikális dolgokat és szórakoztató előadásokat egyaránt műsorra tűzünk majd. Tárgyalunk a régi partnerekkel: Orlai Tiborral, a Zichy Színműhellyel, az Opera beavatót működtető Kövesd Zsuzsával és persze új kapcsolatokat is keresünk. De annyira friss még az egész, hogy épp csak elkezdődtek a beszélgetések. Hozzáteszem, hogy azért szerencse a szerencsétlenségben, hogy a pandémia miatt nem egy működő színházat kell átvenni egyik napról a másikra. Van időnk tervezni. Ma még senki sem tudja, mikor nyithatnak ki a színházak. 

Földvári Péterrel a Karinthyban találkoztatok.

Igen, sajtósként dolgozott ott. Amikor jelentkeztem a marketinges álláshirdetésre, ő mellettem tette le a voksát, de Marci az első körben nem engem választott. Bár tetszettek neki az elképzeléseim, tartott attól, hogy két kisgyerekkel nem tudnék száz százalékosan a feladatra koncentrálni. Aztán egy fél évvel később megkeresett, hogy mégis jöjjek. (nevet) Fantasztikus öt év volt. Péter a Karinthy mellett egy ügynökségben dolgozott, ahonnan most nyáron kivált és elindította a Stellatust, ahová engem is vitt magával. 

Mi az, amiben ilyen remekül kiegészítitek egymást, mitől tudtok jól együtt dolgozni?

Teljesen máshogy gondolkodunk. Imádom, ahogy Péter kommunikál – nekem azt még tanulni kell. Ő meg azt szereti bennem, hogy két lábbal a földön járok. Visszahúzom a valóság talajára, amikor az álmai messzire repítik.

Jó, hogy őszintén meg tudjuk mondani egymásnak a véleményünket, és hogy képesek vagyunk el is fogadni azt. Szerintem azt is kedveli bennem, hogy bármit kér, megcsinálom. Tulajdonképpen nincs számomra lehetetlen. Kevés olyan dolog volt amire azt mondtam, nem bírom, nem tudom.

Egy ügynökséget elindítani a hazai piacon… Bátor vállalkozás. 

Valóban kicsi a magyar piac, ezért amikor Péter önállósodott, azt tervezte, hogy maximum huszonegy fővel fog dolgozni és most ötven valahánynál járunk.

De mennyire lehet mindenkit jól képviselni? Mit vállal a Stellatus? Nem tudhat 50 embernek munkát szerezni.

De igen, próbálunk. Az ügynökség ezen kívül képviseletet biztosít és tárgyal, intézi a szerződéseket. Nagyjából egyébként ez a mostani létszám a lélektani határ. Azt, hogy ki csatlakozhat hozzánk, Péter dönti el, ő vezeti az ügynökséget én csak a mindennapi ügymenetben segítek neki.

Az ügynökség mellett egy színházat igazgatni nagy vállalás. Maximális erővel, energiával, odafigyeléssel vinni nem lesz egyszerű.

Beszéljünk róla egy fél év múlva. Izgalmas és félelmetes. De menni fog. Mi nagyon szeretjük a mostani helyzetet, borzasztóan boldogok vagyunk. Sokszor kell hirtelen döntéseket hozni – abban jó vagyok -, de hogy egy döntés jó-e, csak később derül ki. Mindenesetre most olyan a csillagállás, ami nekünk kedvez. Talán nem véletlen, hiszen a Stellatus csillagokkal körülvettet jelent magyarul. (mosolyog)

Mindig nagyon érdekel és izgat, miért módosít valaki pályát – hiszen magam is ezt tettem. Te is színészként indultál. Mi kellett ahhoz, hogy egyszer csak jelentkezz egy marketinges állásra? 

Mielőtt bekerültem a Shakespeare Színművészeti Akadémiára, ahol zenés szakon végeztem, a Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Főiskolára jártam, mert édesapám azt mondta: kell egy rendes szakma is. A gazdasági háttér tehát megvolt, a szervezés pedig már óvodás koromtól jelen volt az életemben. Amikor megláttam a hirdetést, épp otthon voltam két kisgyerekkel. Játszottam a Holdvilág Kamaraszínházban Koltai Jucinál, néhány előadásom volt havonta, szerettem ott lenni, de valahogy többre vágytam, vonzott az új kihívás. Vicces volt egyébként, mert még azt se tudtam, hogyan kell önéletrajzot írni – egy barátnőmet hívtam fel, hogy segítsen. Az igazi belépőm a PURIM fesztivál szervezése volt. Mindössze két hónapom volt rá. Hét nap alatt huszonegy előadást tartottunk, párhuzamosan ment a nagyszínpad, a stúdió, az előtérben pedig koncerteket tartottunk. Tulajdonképpen ez a fesztivál a Karinthynak is nagy lépés volt: budapesti és vidéki előadások jöttek, monodrámáktól a sokszereplős produkciókig. És ennek köszönhetően olyan nézőket találtunk meg, akik még életükben nem jártak nálunk. 

Nagyon nagy szeretettel beszélsz Marciról és azt mondod, sokat tanultál tőle. Mi mindent?

Az intelligenciát, a kultúrát, a művészetet, a színházat – mindent lehetett tőle tanulni. Egy fantasztikus ember volt. Imádott beszélgetni a gyerekekkel is. Luca lányom a mai napig emlegeti, hogy amikor a lépcsőn ülve nézett egy-egy előadást, mindig mellé ült Marci és megkérdezte a véleményét. Kíváncsi volt arra is, hogy ők hogyan látnak dolgokat. 

Az elválás a Karinthytól nagy fájdalom volt? 

Nem igazán szeretek erről beszélni.

Magamban szépen elrendeztem, nehéz volt, sok meló volt vele. De tulajdonképpen kapóra jött a karantén: online tanulás a gyerekekkel, Pubi eltörte a lábát (nevet), nyolc hétig fekvőgipsze volt… szóval nem igen volt időm mélységeiben foglalkozni ezzel az egésszel. És hiszek abban, hogy minden valamiért van. Lehet, hogy azért, amiért most itt ülünk a 6színben… Ki tudja?

Biztos benne van az is, hogy olyan családból származom, akik tudtak újra kezdeni és nehéz helyzetekből felállni. A nagypapám az Amfora Kereskedelmi Vállalat vezérigazgatója volt huszonöt éven át, majd amikor a rendszerváltáskor felszámolták a céget, neki mindent elölről kellett kezdeni. A szüleim is csődbe mentek és mindent maguk mögött hagytak, de együtt fel tudtak állni. És ez a legfontosabb: együtt sok mindenre képesek vagyunk. Fontos, hogy otthon legyen egy stabil háttér, egy biztonságos sziget, ahol az ember el tudja rendezni magában az ilyen ügyeket. Úgyhogy ezúton is köszönöm Pubinak, hogy bár gipszben, de lelkileg végig mellettem volt a nehéz időszakban, ahogy most is. Hálás vagyok a türelemért és a megértésért. 

Pubi teljesen mellszélességben kiáll melletted és segít, amiben tud? 

Azt mondja, mindig ámulva-bámulva hallgat, amikor mondjuk telefonálok vagy ügyintézek, és hogy imádja, ahogy ezt csinálom. De nagyon értékeli a logisztikai és szervezőkészségemet, hogy egy hétre előre össze tudom állítani a családi mindennapjainkat, úgy, hogy a gyerekeink is sérülésmentesen éljék az életüket és legyen anyukájuk és apukájuk. Tegnap például tök hosszú napom volt, de még edzésre is eljutottam. Na még ezt is hozta nekem a pandémia, hogy elkezdtem focizni. 

Hogyan? Miért? 

Ábel focizik és le kellett vinnem egy sportorvosi vizsgálatra a pályára. Ott találkoztam egy anyukával, akivel korábban együtt legeltettük a játszótéren a gyerekeket, ő hívott. Mondtam, oké. Ez a Budaörsi Sport Club női felnőtt csapata. Baromira élvezem, nagyon szeretnek, és nem hiszik el, hogy soha nem fociztam. Mondjuk sporttagozatos voltam általánosban, ott azért ragadt rám valami. Azóta Luca is kedvet kapott. Mindenki focizik most már, kivéve Pubit… 

Tőlem mindig megkérdezik, most végre én is megkérdezhetem: nem hiányzik a színpad, a színészet? 

Verebes Pista is mindig ezt kérdezi, ha találkozunk. (nevet) Nem, mert maximálisan önmagam tudok lenni ebben a szakmában, teljesen ki tudok teljesedni.

Rémes volt az utolsó időszak, amikor ülsz az öltözőben, ki vagy festve, rajtad a szép ruha, a paróka, de közben ott a laptop, nézed az üzeneteket, a telefonodat, millióan hívnak, persze nem tudod felvenni… Ez azért nem normális. Az ember nem ezért színész. Azt éreztem, hogy így már nem szabad tovább csinálni.

Szerencsés vagy, mert csupa olyan dolgot csinálhatsz, ami a szívügyed, amik a szerelmeid voltak/vannak.

Lehet, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem, de az is lehet, hogy az emberből sugárzik az a pozitív energia, ami miatt olyan dolgok találják meg, amikkel öröm együtt lenni és együtt dolgozni. Nem tudom meddig tart ez, remélem életem végéig. (nevet)

2020 nehéz év volt sokunk számára. Te is sok mindenen vagy túl, mégis, ez most egy jó pillanat. Hogy érzed magad? 

Szeretem, amiben most vagyok. Ez egy nagyon-nagyon érdekes év. Csomó változást hozott a magánéletemben is: a kisfiam elkezdte az iskolát, a lányom pedig iskolát váltott. Erős váltásnak éltem meg a Karinthyt, aztán azt, hogy Péter hívott a Stellatusba, de a leginkább azt, hogy idehozott. Nagyon köszönöm neki. Igen, mi úgy zárjuk az évet, hogy mégsem volt olyan szörnyű, hogy 2020 nekünk jót is hozott.

Túllépve a személyes ügyeken, mi az, ami bánt, ami zavar állampolgárként? 

Nem szeretek és nem is tudok politizálni, de az nagyon fáj és dühít, hogy mindent meg lehet velünk csinálni. Hogy nem merünk kiállni saját magunkért és másokért. Hogy fásultak vagyunk.

Kiálltam az SZFE mellett – bár négyszer jelentkeztem és soha nem vettek fel -, mert úgy éreztem, nem lehet ezt megtenni a jövő generációjával: nem lehet elvenni a hitüket, megkérdőjelezni a tisztaságukat, a tehetségüket.

Beszélnünk kellene egymással és meghallgatni a másik felet. A Covid pedig teljesen szétzilálta a társadalmat. Nem tudom, hogy mentálisan a világ mikor fogja tudni begyógyítani a sebeit. 

A váltásról megkérdeztük Gálvölgyi Dorkát, a Hatszín Teátrum alapító-igazgatóját, aki annak idején kitalálta, felépítette és elindította a színházat. Mint mondta, irányítása alatt – a 2017. április 24-i indulás óta – a Hatszínben 774 előadást tartottak, amire 142.000 néző váltott jegyet. Gálvölgyi Dorka sok sikert kíván az új vezetésnek, és bízik benne, hogy az általuk lerakott alapok és szellemiség mentén működik majd továbbra is a teátrum.

Az interjút Spilák Klára készítette

forrás: Színház Online https://szinhaz.online/
Ezeken az oldalakon nincsenek saját írások. A cikkek forrását az egyes bejegyzések végén lehet megtalálni.

/fa-tags/ TÁRGYMUTATÓ.

600 kilométer 100 guinness a csemegepultos naplója a gyáva a gyermek és a varázslat a haramiák a hülyéje a kék hajú lány a kéz a kis kéményseprő a köpeny a közös többszörös alapítvány a magyar színházakért alba regia szimfonikus zenekar aldi női futógála állj bele aNNa anyám éhesnek tűnik aradi kamaraszínház aranytíz archívum arden az elvarázsolt disznó az ember tragédiája az öreghíd alatt b32 baal babel sound baja balatonboglár balatonfüred balfácánt vacsorára bálna bárka bátorságpróba bencs villa beszélő levelek bisb bivaly-szuflé bob herceg bogáncsvirág bohémélet borral oltó fesztivál börtönrádió bsi budaörs budapest improv show budapest music center budapesti kamaraszínház budapesti vonósok budoár kiállítás busz-színház CAFe Budapest caminus castel felice castel felice vizsga centrál címlap club70 cosí fan tutte cover cupido és a halál cv családi játszmák családi ünnep cseh tamás csíkszerda csoportterápia csukás-díj dankó rádió danubia zenekar debrecen debreceni tavaszi fesztivál delila deszka fesztivál dido és aeneas díjak elismerések don juan dráma kortárs színházi találkozó drámaíró verseny due duett dunapart dunaújváros e-színház egri tavaszi fesztivál egy csók és más semmi egy kiállítás rémei éhség élnek mint a disznók előadásszámok email ének a három hollóhoz english erkel színház ernani érzékenyítő fesztivál esztergom eucharisztikus kongresszus europa cantat ezek mennek falstaff fekete-fehér fellegek fesz segélyalap fiatal írók fidelio színházi est finito firkin fishing on orfű fogság francia sanzonest friss hús furnitur füge független előadóművészeti szövetség gianni schicchi gödöllő grecsó grisnik petra gusztinak megjött az esze gyerekstúdió gyilkosok gyógyír északi szélre győr győri tavaszi fesztivál gyulai várszínház hajmeresztő halál hotel halastó hangoló hárman a padon harminchárom változat haydn-koponyára háromszögek hatok csoport hatszín teátrum hazug hét domb fesztivál hetedik alabárdos hetedik mennyország hírek hírszerzők hogy szeret a másik hol hoppart hrabal-vurstli humorfesztivál így tanultam meg vezetni imprójam imprómaraton in medias brass in memoriam cseh tamás interjú irodalom éjszakája jak jászberény jegyek jó kérdés junior príma jurányi k2 színház kalandra fül fesztivál kaposvár katona képek kibelátó kicsi szívem kávéba pottyant kis suttogás kisfaludy színházi fesztivál kisvárda kmtg kolozsvár koma komárom komédium koronavírus kortárs drámafesztivál kórusok éjszakája kőszeg köszönet estéje-estélye kritika kritikusdíj-átadó kuk kultkikötő kultúrfürdő kurátorok lakott sziget láthatatlan állomás latinovits diákszínpad leenane szépe leonardo lev&te limerick-bajnokság líra és epika london love and money love and money vizsga macskadémon madách színház madame poe magdafeszt mágnás miska magvető magyar rádió magyar színház magyar színházi társaság magyar zene háza manhattan short manna manőver margó irodalmi fesztivál más olvasnivaló menház színpad merlin mesterjátszma mikor mindenütt jó mindenütt nő mintaapák miskolc miszépmiszépmiszép mojo momentán monodráma fesztivál móra kiadó most fesztivál motto mozart-kommandó mozgófénykép mozsár műhely mu múzeumok éjszakája művészetek palotája művészetek völgye nagykanizsa naptár nefelé négyhangú opera nemzeti filharmonikusok nemzeti színház nézőművészeti kft nézőpont színház nofilter nyílt nap nyinyernya nyíregyháza nyolc nő óbudai társaskör ómama online fordítónapok operabeavató operaház operajátszóház operamacera operavita operettszínház orlai othello gyulaházán ők ördögkatlan örkény örkény vurstli örömimpró pájinkás jános pannonhalma papp jános párkák patália páternoszter patreon pécs pécsi egyetem pesthidegkúti művészeti fesztivál pesti barokk pesti magyar színiakadémia petőfi irodalmi múzeum pim dia hangoskönyvek pinceszínház placcc pokol portré postart poszt poznan pozsonyi piknik rádió rádiójátékosok radnóti remény rendezők viadala rév fülöp rögvest russian indie film fesztival sakknovella shots festival sinaia sly snowman soharóza sokszemközt somló cirqsz song-óra sopron sorozat a vidéki operajátszásról stockholm susotázs szabadesés szeged székely-könyv szemes fesztivál szénakutyák szent imre szentendrei teátrum szép heléna szerzői munkák szfe színház a város színház tv színházak éjszakája színházi törvény színlapok szívem szeret szkéné szombathely szöveg szputnyik hajózási társaság táblázat tárgymutató tartalom tatabánya telefondoktor temesvár tengeren 2008 tengeren 2019 térkép terminál workhouse teszt thália the irish coffee thealter tilos rádió tivoli tóbiás és az angyal törőcsik-emlékest trefort színjátszó fesztivál váci dunakanyar színház vágánybenéző van egy határ városmajor vaskakas veled kerek vera vidéki színházak fesztiválja vidor fesztivál vigadó visszaszámláló volt egyszer egy ndk vonalhúzás zalaegerszegi kvártélyház zeneakadémia zichy major zsolnay negyed
Név

600 kilométer 100 guinness,4,a csemegepultos naplója,243,a gyáva,1,a gyermek és a varázslat,3,a haramiák,32,a hülyéje,21,a kék hajú lány,2,a kéz,48,a kis kéményseprő,2,a köpeny,34,a közös többszörös,34,alapítvány a magyar színházakért,3,alba regia szimfonikus zenekar,7,aldi női futógála,1,állj bele,1,aNNa,29,anyám éhesnek tűnik,3,aradi kamaraszínház,3,aranytíz,4,archívum,3,arden,1,az elvarázsolt disznó,12,az ember tragédiája,1,az öreghíd alatt,60,b32,8,baal,2,babel sound,1,baja,1,balatonboglár,2,balatonfüred,2,balfácánt vacsorára,27,bálna,2,bárka,268,bátorságpróba,6,bencs villa,1,beszélő levelek,4,bisb,1,bivaly-szuflé,54,bob herceg,37,bogáncsvirág,33,bohémélet,63,borral oltó fesztivál,1,börtönrádió,3,bsi,1,budaörs,5,budapest improv show,10,budapest music center,1,budapesti kamaraszínház,1,budapesti vonósok,11,budoár kiállítás,1,busz-színház,11,CAFe Budapest,8,caminus,72,castel felice,43,castel felice vizsga,5,centrál,3,címlap,16,club70,1,cosí fan tutte,47,cover,3,cupido és a halál,30,cv,1,családi játszmák,59,családi ünnep,3,cseh tamás,4,csíkszerda,65,csoportterápia,17,csukás-díj,10,dankó rádió,1,danubia zenekar,6,debrecen,11,debreceni tavaszi fesztivál,1,delila,2,deszka fesztivál,19,dido és aeneas,52,díjak elismerések,1,don juan,3,dráma kortárs színházi találkozó,6,drámaíró verseny,1,due,1,duett,2,dunapart,6,dunaújváros,2,e-színház,32,egri tavaszi fesztivál,1,egy csók és más semmi,1,egy kiállítás rémei,1,éhség,8,élnek mint a disznók,13,előadásszámok,1,email,1,ének a három hollóhoz,2,english,25,erkel színház,65,ernani,4,érzékenyítő fesztivál,1,esztergom,3,eucharisztikus kongresszus,7,europa cantat,7,ezek mennek,16,falstaff,1,fekete-fehér,38,fellegek,14,fesz segélyalap,9,fiatal írók,1,fidelio színházi est,3,finito,16,firkin,264,fishing on orfű,1,fogság,1,francia sanzonest,2,friss hús,2,furnitur,49,füge,124,független előadóművészeti szövetség,9,gianni schicchi,30,gödöllő,1,grecsó,1,grisnik petra,9,gusztinak megjött az esze,1,gyerekstúdió,2,gyilkosok,1,gyógyír északi szélre,85,győr,5,győri tavaszi fesztivál,3,gyulai várszínház,5,hajmeresztő,27,halál hotel,24,halastó,116,hangoló,1,hárman a padon,64,harminchárom változat haydn-koponyára,94,háromszögek,25,hatok csoport,1,hatszín teátrum,74,hazug,1,hét domb fesztivál,2,hetedik alabárdos,1,hetedik mennyország,15,hírek,3,hírszerzők,1,hogy szeret a másik,76,hol,4,hoppart,1,hrabal-vurstli,14,humorfesztivál,6,így tanultam meg vezetni,1,imprójam,1,imprómaraton,3,in medias brass,1,in memoriam cseh tamás,4,interjú,92,irodalom éjszakája,7,jak,2,jászberény,6,jegyek,1,jó kérdés,13,junior príma,4,jurányi,59,k2 színház,2,kalandra fül fesztivál,2,kaposvár,142,katona,76,képek,329,kibelátó,13,kicsi szívem kávéba pottyant,1,kis suttogás,5,kisfaludy színházi fesztivál,2,kisvárda,8,kmtg,1,kolozsvár,33,koma,38,komárom,5,komédium,1,koronavírus,136,kortárs drámafesztivál,15,kórusok éjszakája,63,kőszeg,195,köszönet estéje-estélye,1,kritika,458,kritikusdíj-átadó,15,kuk,3,kultkikötő,10,kultúrfürdő,26,kurátorok,9,lakott sziget,17,láthatatlan állomás,4,latinovits diákszínpad,1,leenane szépe,30,leonardo,1,lev&te,2,limerick-bajnokság,7,líra és epika,38,london,1,love and money,73,love and money vizsga,9,macskadémon,33,madách színház,4,madame poe,7,magdafeszt,6,mágnás miska,13,magvető,4,magyar rádió,17,magyar színház,140,magyar színházi társaság,9,magyar zene háza,2,manhattan short,5,manna,110,manőver,38,margó irodalmi fesztivál,7,más olvasnivaló,3,menház színpad,27,merlin,5,mesterjátszma,1,mikor,3,mindenütt jó,34,mindenütt nő,1,mintaapák,1,miskolc,1,miszépmiszépmiszép,54,mojo,51,momentán,134,monodráma fesztivál,9,móra kiadó,1,most fesztivál,6,motto,3,mozart-kommandó,2,mozgófénykép,44,mozsár műhely,4,mu,5,múzeumok éjszakája,1,művészetek palotája,17,művészetek völgye,31,nagykanizsa,1,naptár,1,nefelé,2,négyhangú opera,50,nemzeti filharmonikusok,7,nemzeti színház,11,nézőművészeti kft,46,nézőpont színház,9,nofilter,4,nyílt nap,4,nyinyernya,30,nyíregyháza,370,nyolc nő,26,óbudai társaskör,28,ómama,2,online fordítónapok,1,operabeavató,238,operaház,80,operajátszóház,21,operamacera,7,operavita,12,operettszínház,35,orlai,602,othello gyulaházán,42,ők,2,ördögkatlan,314,örkény,1,örkény vurstli,5,örömimpró,3,pájinkás jános,1,pannonhalma,2,papp jános,1,párkák,44,patália,2,páternoszter,1,patreon,2,pécs,42,pécsi egyetem,2,pesthidegkúti művészeti fesztivál,1,pesti barokk,84,pesti magyar színiakadémia,16,petőfi irodalmi múzeum,4,pim dia hangoskönyvek,3,pinceszínház,8,placcc,30,pokol,10,portré,1,postart,1,poszt,63,poznan,1,pozsonyi piknik,4,rádió,1,rádiójátékosok,3,radnóti,45,remény,10,rendezők viadala,4,rév fülöp,34,rögvest,24,russian indie film fesztival,1,sakknovella,2,shots festival,1,sinaia,1,sly,55,snowman,6,soharóza,82,sokszemközt,1,somló cirqsz,7,song-óra,1,sopron,1,sorozat a vidéki operajátszásról,4,stockholm,2,susotázs,126,szabadesés,39,szeged,224,székely-könyv,4,szemes fesztivál,2,szénakutyák,1,szent imre,1,szentendrei teátrum,15,szép heléna,21,szerzői munkák,4,szfe,18,színház a város,1,színház tv,59,színházak éjszakája,29,színházi törvény,1,színlapok,67,szívem szeret,4,szkéné,29,szombathely,28,szöveg,4,szputnyik hajózási társaság,25,táblázat,1,tárgymutató,1,tartalom,2,tatabánya,46,telefondoktor,176,temesvár,46,tengeren 2008,104,tengeren 2019,69,térkép,1,terminál workhouse,4,teszt,16,thália,75,the irish coffee,46,thealter,15,tilos rádió,3,tivoli,3,tóbiás és az angyal,30,törőcsik-emlékest,11,trefort színjátszó fesztivál,1,váci dunakanyar színház,4,vágánybenéző,11,van egy határ,28,városmajor,11,vaskakas,5,veled kerek,1,vera,102,vidéki színházak fesztiválja,13,vidor fesztivál,83,vigadó,2,visszaszámláló,1,volt egyszer egy ndk,3,vonalhúzás,34,zalaegerszegi kvártélyház,16,zeneakadémia,1,zichy major,1,zsolnay negyed,3,
ltr
item
GÖTTINGER PÁL: “EZ EGY OLYAN PILLANAT, AMIKOR BÁTORNAK KELL LENNÜNK” – INTERJÚ KEREKES-KATZ PETRÁVAL
“EZ EGY OLYAN PILLANAT, AMIKOR BÁTORNAK KELL LENNÜNK” – INTERJÚ KEREKES-KATZ PETRÁVAL
GÖTTINGER PÁL
https://www.gottingerpal.com/2021/01/ez-egy-olyan-pillanat-amikor-batornak.html
https://www.gottingerpal.com/
https://www.gottingerpal.com/
https://www.gottingerpal.com/2021/01/ez-egy-olyan-pillanat-amikor-batornak.html
true
457243742996709958
UTF-8
Ez a vége. Nincs találat erre. LÁSD MINDET Tovább... Reply Cancel reply Delete By Címlap PAGES CIKK Lásd mindet LÁSD MÉG A TÁRGYMUTATÓBAN ARCHIVE KERESÉS MINDEN CIKK. Nem találtunk semmit erre a keresésre Címlap Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content