Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KÁVÉSZÜNET HORVÁTH ILLÉS RENDEZŐVEL

„EZ EGY NAGY BARÁTI, ALKOTÓI ÖSSZEJÖVETEL" A Kőszegi Várszínháznak az idei a 40. évada. A szakmában azt szokták mondani: kétféle színész van, aki már játszott a Kőszegi Várszínházban, és aki majd játszani fog. A jubileumi szezon ősbemutatóját, Göttinger Pál Manőver című darabját Horváth Illés rendezi. A tavalyi évadot elvitte a pandémia. A Kőszegi Várszínház kedvelt helye a kőszegieknek, a Vas megyeieknek, de sokan érkeznek ide Budapestről is, hiszen a város és a környék is vonzó pihenőhely az idelátogatóknak. Kifejezetten szeretik, hogy olyan ősbemutatókat láthatnak, amit máshol nem. Olyan előadásokat, amelyek igényesen szórakoztatnak, és közben elgondolkodtatnak. Az idei darab műfaja: képzeletbeli skandináv vígjáték. A történet napjainkban, Svédországban játszódik, mégpedig a Trombon című kisvárosi napilap szerkesztőségében, ahol Kaspernek, az újság főszerkesztő-helyettesének ideje lenne észhez térnie. Valaha ígéretes és tehetséges újságíró volt, de negyvenegynéhány évesen azt é

Továbbra is zárva a színház

Nem mindenki gyógyult meg.

A Móricz Zsigmond Színház vezetősége arról tájékoztatta lapunkat, hogy mivel néhány munkatársuk még nem gyógyult meg teljesen, a Balfácánt vacsorára!, és A kripli október 3-áig meghirdetett előadásai elmaradnak, a Szaffi október 2-ára tervezett bemutatóját sem tartják meg, a Bencs Villában pedig október 31-ig nem rendeznek eseményeket.

Az előadások pótlásáról később értesítik a színházlátogatókat, a teátrum jegyirodájának munkatársai a +30-303-2875, a 20/233-2926 és a 42/507-006-os telefonszámon, vagy a szervezes@moriczszinhaz.hu e-mail címen adnak felvilágosítást az érdeklődőknek.

forrás: https://szon.hu