Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Snoblesse Oblige: Bohémélet

Snoblesse Oblige 2021/41. október 22., péntek, 19.00: Bohémélet „A választásom legfőbb szempontja az volt, hogy a társulati tagoknak élmény legyen játszani, és persze hogy a művek a közönség számára is ismerősen csengjenek” – nyilatkozta nemrég a Szegedi Nemzeti Színház új zeneigazgatója, Dinyés Dániel. Puccini klasszikusát már ennek jegyé­ben állította színpadra Göttinger Pál. Az előadást október 24-én és 26-án, illetve november 19-én és 20-án (a legutóbbi napon 15.00 órai kezdéssel) játsszák. (Szegedi Nemzeti Színház, Szeged, Vaszy Viktor tér 1.) forrás:  https://magyarnarancs.hu/

A közös: többszörös.

Kedves Katlanlakók,

noha idén nem találkozhattunk veletek személyesen, azért idén sem lustálkodtunk, sőt. Hosszas tervezgetés, vita, ötletparádé, sok álmodozás és néhány kijózanodás után úgy döntöttünk: beadjuk pályázatunkat a Pécsi Nemzeti Színház vezetésére. Az igazgató dr. Komáromi György lenne - a mögötte álló csapat pedig csupa őskatlanos: Bérczes László, Benkó Bence, Fábián Péter és Göttinger Pál. Azaz a k2 és a régi Bárka Színház is... de így együtt: a Katlan. 

Drukkoljatok nekünk - ez mindannyiunk személyes színháztörténetének legnagyobb vállalkozása.

Készítettünk egy Facebook-oldalt, ahol közreadtuk a pályázatot, és ahol várjuk a hozzászólásokat.

Ha valami nem világos, ha valami vitatható: írjátok meg, és válaszolni fogunk rá... és a megfontolandót (képzeljétek el, így is lehet, így akarjuk) meg is fogadjuk.

Ha csak egy jó szót akartok szólni hozzánk, annak is nagyon örülünk.