Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Ördögkatlanos karszalag felerősítése csak védettségi igazolvánnyal!

A KARSZALAGOT CSAK A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ SZEMÉLYAZONOSSÁG ELLENŐRZÉSE UTÁN TEHETJÜK FEL - SZEMÉLYESEN AZ ILLETŐ CSUKLÓJÁRA. (AZAZ KARSZALAG TŐLÜNK MÁSHOGY NEM KERÜLHET KI, CSAK CSUKLÓRA LEVEHETETLENÜL RÁERŐSÍTVE. PÁROS BÉRLET ESETÉN IS MINDKÉT EMBERNEK OTT KELL LENNI AZ ÁTVÉTELKOR.) EBBEN NINCS MOZGÁSTERÜNK, NEM MÉRLEGELHETÜNK. A KARSZALAG SÉRTETLENSÉGE IGAZOLJA MAJD A FESZTIVÁL IDEJE ALATT, HOGY AZ ADOTT LÁTOGATÓ ESETÉBEN EZ AZ AZONOSÍTÁS ÉS VÉDETTSÉG-ELLENŐRZÉS MEGTÖRTÉNT. KÖSZÖNJÜK, HOGY EBBEN (A MINDANNYIUNKNAK MACERÁS) ÜGYBEN MEGÉRTŐEN EGYÜTTMŰKÖDTÖK MUNKATÁRSAINKKAL - ESSÜNK TÚL EZEN, ÉS AZTÁN JÖHESSEN VÉGRE A FESZTIVÁL! Forrás: www.ordogkatlan.hu

A közös: többszörös.

Kedves Katlanlakók,

noha idén nem találkozhattunk veletek személyesen, azért idén sem lustálkodtunk, sőt. Hosszas tervezgetés, vita, ötletparádé, sok álmodozás és néhány kijózanodás után úgy döntöttünk: beadjuk pályázatunkat a Pécsi Nemzeti Színház vezetésére. Az igazgató dr. Komáromi György lenne - a mögötte álló csapat pedig csupa őskatlanos: Bérczes László, Benkó Bence, Fábián Péter és Göttinger Pál. Azaz a k2 és a régi Bárka Színház is... de így együtt: a Katlan. 

Drukkoljatok nekünk - ez mindannyiunk személyes színháztörténetének legnagyobb vállalkozása.

Készítettünk egy Facebook-oldalt, ahol közreadtuk a pályázatot, és ahol várjuk a hozzászólásokat.

Ha valami nem világos, ha valami vitatható: írjátok meg, és válaszolni fogunk rá... és a megfontolandót (képzeljétek el, így is lehet, így akarjuk) meg is fogadjuk.

Ha csak egy jó szót akartok szólni hozzánk, annak is nagyon örülünk.