Kedves Közönségünk!

2020. március 12-i kezdettel bizonytalan időre bezártak a magyarországi színházak.
A folytatásról még semmi nem tudható.

Hírül adjuk majd, ha újra mozgásba lendül valami. Reméljük, hogy ez csak pár hét - de tényleg nem lehet tudni. Hónapokig is tarthat.

Mi, a KEKSZ Bt körül tevékenykedő művészek valamennyien szabadúszók vagyunk, nincs semmi ráhatásunk arra, hogy melyik színház milyen döntéseket hoz az érintett előadásokkal kapcsolatban - végleg törli, később megtartja, vagy mással pótolja őket.

Annyi bizonyos, hogy amíg nem játszunk, addig nekünk, akik ezen a területen dolgozunk - semmilyen bevételünk nincs. Nem nyavalyogni szeretnénk, és tudjuk, hogy van nálunk rosszabbul járó polgártársunk is, mégis hirtelen, mindössze néhány óra alatt kikerültünk a hidegre, ezredmagunkkal, színészekkel, énekesekkel, zenészekkel, háttérdolgozókkal együtt.

Arra kérjük nézőinket, hogy (hacsak nem szájuktól vonják el a falatot) ne váltsák vissza az elmaradt előadások jegyeit, amíg a vészhelyzet tart, és az esetleges pótlások időpontjairól nem lehet tudni semmit.

Megértésüket köszönjük, vigyázzanak magukra és főleg egymásra.

Review: Barnabás Tóth’s “Chuchotage” by Peter Nichols

Chuchotage give us the best of comedy in a story of two conference interpreters who discover that only one person is listening to their channel.

Released in July 2018, selected in 40+ festivals, winner of 20+ awards “Chuchotage” by Barnabás Tóth is now for consideration as Best Live Action Short Film at the 2019 Academy Awards.

Chuchotage doesn’t feel like an indie, although it is one, and it is certainly Oscar worthy. Barnabás Tóth crafts this story like a master storyteller. I simply did not want Chuchotage to end. The characters are compelling, resolute, multi-layered and you’d dearly care for each of the cast, as we follow them on this journey to discover the surprise at the end.

Barnabás Tóth mixes quite a number of genre, but it mostly feels like a psychological thriller, and to top it all up, its have a very cool comedy to this whole gritty drama.

Chuchotage is empathic, entertaining and beautiful


Cast:
Pál Göttinger (Pál)
Géza Takács (András)

Crew
Director: Barnabás Tóth
Screenplay: Barnabás Tóth
Producer: Lajos Tóth, Andrea Kuczkó, Gábor Rajna, Gábor Sipos, Judit Stalter, Barnabás Tóth
DOP: András Szőke Másik
Costume Design: Viki Kazal
Sound: Bálint Zándoki
Music: László PirisiMegosztás: