Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Beszélgetés a Duett c. műsorban

A mai Duett vendége Göttinger Pál rendező, színművész lesz. A Kőszegi Várszínházban két darabja is látható lesz hamarosan, az egyik a Manőver című képzeletbeli skandináv vígjáték, a másik a tavaly bemutatott, de a pandémia miatt alig játszott Az Öreghíd alatt című előadás. De szó lesz az Ördögkatlan Fesztiválról is, melynek 14 éve az egyik szervezője. A Momentán Társulat műsorvezetőjeként is sokan ismerik, miközben egyébként gyerekkorától operarendezői álmokat dédelget. forrás:  http://klasszikradio.hu/

Segítsetek a Börtönrádiónak, ha tudtok!

Az idei Ördögkatlan Fesztiválon a Kovács Udvarházba beengedtünk, sőt, meghívtunk egy civil csapatot, a Börtönrádió önkénteseit és volt rádiósait azzal a céllal, hogy mutassanak valami újat - valami olyat, amihez ritkán van szerencséje az embernek. Sikerült.

Most - három börtönbeli szerkesztőséget felépítve - új mérföldkőhöz érkeztek: szeretnék, ha a már szabadult rádiósok továbbvihetnék a bent elsajátított tudást. A "kinti" börtönrádiózáshoz szükséges stúdió helyiségét már megtalálták, most pedig egy kis segítséget kérnek abban, hogy be is tudják rendezni.

Róluk többet itt: 
és itt: 
www-adjhangot.org olvashattok, 

támogatni a kezdeményezést pedig itt tudjátok: