JÁTÉK – Nyerjen jegyet a Pesti barokk főpróbájára!

Játékunk nyertesei az Orlai Produkciós Iroda Pesti barokk című előadásának október 5-ei főpróbáját nézhetik meg a Belvárosi Színházban.

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek az október 5-ei főpróbára azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre október 3-án délután 6 óráig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

Budapesti bulik a nyolcvanas évek derekán. Szerelmi bonyodalmak, hódítások, megcsalások, barátságmítoszok, besúgók. A harmincegynéhány éves Koszta János otthonosan mozog ebben a világban, mégsem találja a helyét. A felhíguló Kádár-korszakban kell léteznie - szeretteit elengednie, zavaros nőügyeit tisztáznia, kezdődő felnőttségét kitalálnia. Mennie vagy maradnia - közben pedig élnie. Honnan is kezdje? És hová juthat el? Mire megy azzal, hogy okosan látja élete hülyeségeit? Szerethető, szánalomra méltó, gyenge és erős felváltva. 

Egyetlen stabil pont van az életében: a nagyanyja…

És közben: pesti. Rendíthetetlenül pesti. 

Dés Mihály regényéből Kern András készített színpadi változatot.

Az előadás szereplői Kern András, Szabó Kimmel Tamás, Bánfalvi Eszter és Grisnik Petra váltott szereposztásban, László Lili, Schruff Milán és Mészáros Máté.

A megválaszolandó kérdésünk:


Melyik másik Orlai Produkciós Iroda által készített előadásban szerepel Kern András?

A) Mindent Éváról
B) Aranytó
C) Hitted volna?

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 3x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. Az előadás október 5-én, szerdán este 7 órakor kezdődik a Belvárosi Színházban.

forrás: http://7ora7.hu/