Leporoljuk az Imprót! Megújulunk kívül-belül: felújítás és évadkezdés

Szeretnénk, hogy még jobban érezzétek magatokat nálunk, ezért szerény lehetőségeinkhez mérten megújul a lenti terünk, a büfé, a fények, a falak (in progress képek a cikkben). Ezért idén szeptember végén kezdjük az évadot, de októberben annál gyorsabban bepótolhatod, ami elmaradt.

RögvEst triplán, Színházrendezők Viadala, ahol négyféle színházi műfajjal találkozhatsz, kicsit másképp. Jön egy különleges vendég a Lev&Te előadásra, és a re:Verze csapata is újra beizzítja a hangszereket és a közönséget sosemvolt slágerekkel.

Valahogy így állunk most…

Láthattátok, hogy idén jóval később indul az évad. Mutatjuk, miért:





re:Verze – Minden szövegben bujkál egy dal!

Ezt az előadást akkor is élvezettel vezényled és hallgatod, ha sosem jártál szolfézsra és botfüled van! Hogy miért? Mert a re:Verzében Szőke Szandra és Pirisi László néhány izgalmas hangszer, egy zongora és egy loopstation segítségével vadonatúj dalokat improvizál. A te ötleteid alapján!





Időpont: 2023.10.13. péntek 20:00

Jegyek: https://tixa.hu/re-verze_20231013

Molnár Levente különleges vendéggel vár a Lev&Te előadáson

Október 19-én este 8 órától különleges vendége lesz Molnár Leventének: Penke Soma, aki amellett, hogy jelenleg a Pesti Magyar Színházban játszik, a Momentán Társulatnál is dolgozott korábban – és nem mellesleg a Momentános Penke Bence testvére. Somával így már találkozhattatok akár Kapolcson, akár az Impróban, korábban – ezúttal pedig a színpadon fog improvizálni közel egy órát Leventével.

Hogy mi fog történni? Azt még ők sem tudják. Az biztos, hogy ketten, egymásra hangolódva improvizálnak egy közös világot, csak a másik és saját ötleteiből, gondolataiból, mozdulataiból.

Időpont: 2023.10.19. csütörtök 20:00

Jegyek már kaphatók: https://tixa.hu/lev-te_231019

Ha az alap Momentán-élményre vágysz: RögvEst és Családi RögvEst októberben is!

Pörgős, gyors, felszabadító, interaktív, nevetős, ön- és közreflektív. Ez a RögvEst, ahol bármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is. Egyetlen dolog nem lehetséges: hogy láttad már. Mert ez az előadás mindig más, 100% improvizáció, a közönség ötletei alapján. Gyere a családdal, barátokkal, kollégákkal, vagy akár egyedül.

Időpontok és jegyek:

Családi RögvEst 2023.10.15. vasárnap 15:00

RögvEst 2023.10.15. vasárnap 19:00

RögvEst 2023.10.27. péntek 19:00

Katarzis és paródia? Improvizált Színházrendezők Viadala

Négy rendező, négy műfaj, és a közönség döntései. Ezekből áll össze az a mágikus előadás, amiben a színházi műfajok előtt tisztelgünk. Ha ezt úgy képzeled, hogy komoly arccal színdarabokat szavalunk vagy parókában szövegeket mondunk fel – kicsit próbáld újra elképzelni. Ebben az előadásban azt imprózzuk, hogy színházrendezők vagyunk, és négy különböző műfajban játszunk jeleneteket. Általatok megálmodott forgószínpados musical, rögtönzött Shakespeare, könnyfakasztó Csehov – mindez a semmiből! Aztán a közönség szavaz, melyik darabot játsszuk tovább. Három szavazás után végül egy műfaj marad, aminek a végét is megtudhatjuk.

Mindez videón:






Időpont: 2023.10.29. vasárnap 19:00

Jegyek: https://tixa.hu/szinhazrendezok-viadala_231029

Fontos! Az Impró felújítás miatt zárva tart szeptember 28-ig, ezért ONLINE TUDTOK JEGYEKET VENNI