Görög László, Czakó Juli, Jaskó Bálint és Kövesi Csenge igazolt az új évadban a Thália Színházhoz

A Thália Télikertben Joe Orton Szajré című fekete komédiája lesz látható Szervét Tibor rendezésében, Szabó Győző főszereplésével.

Hét bemutatóval várja az érdeklődőket a Thália Színház az új évadban: az első bemutató a Groucho Marx életéről szóló vígjáték, Arthur Marx és Robert Fisher Nőt vagy életet! című darabja lesz Paczolay Béla rendezésében.

A Thália Színház közleménye szerint darabban Vida Péter, Mórocz Adrienn, Hevesi László és Balaskó Bence lesz látható, a premiert október 14-én tartják.

A második bemutató Petr Zelenka Beckham című, a sztárfocista körüli bulvárbotrányról szóló darabja lesz, a főszerepben Görög Lászlóval, Czakó Julival, Csőre Gáborral, Mózes Andrással és Csarnóy Zsuzsannával. A színdarab rendezője Keszég László, bemutatót december 2-án tartják.

A tájékoztatás szerint a következő év februárjától lesz látható Ray Cooney bohózata, az Egy a ráadás, amelynek főszereplői Zayzon Zsolt, Vida Péter, Czakó Juli és Bede-Fazekas Szabolcs lesznek. Az 2024. február 17-től látható előadást Tasnádi Csaba rendezi.

A nagyszínpados premierek sorát egy klasszikus francia vígjáték, Eugéne Labiche Nyakamon a nászmenet című műve zárja, 2024. április 13-án. Az előadás főbb szereplői Jaskó Bálint, Sóvári-Fehér Anna, Görög László, Nagy Viktor, Hevesi László, Gubás Gabi és Szabó Győző; rendezője Kelemen József lesz.

A Thália Télikertben Joe Orton Szajré című fekete komédiája lesz látható Szervét Tibor rendezésében. A színdarab szereplői Szabó Győző, Gubás Gabi, Hevesi László, Jaskó Bálint és Zayzon Zsolt. A bemutatóra december 1-jén kerül sor – írják.

Itt kerül színre kerül Terry Johnson Hisztéria című darabja is, Horváth Illés rendezésében, Szervét Tibor, Czakó Juli, Tamási Zoltán és Mózes András szereplésével. A “pszicho-vígjáték” 2024. április 19-én mutatkozik be a nagyközönségnek.

Az évad utolsó bemutatójára – Molnár Piroska főszereplésével – szintén a Télikertben kerül sor. Terrence McNally Mesterkurzus című darabját Göttinger Pál rendezi, Molnár Piroska mellett az előadás további szerepeiben Bordás Barbara, Mórocz Adrienn, Jaskó Bálint és Darvas Benedek lesz látható 2024. május 3-tól.

A társulathoz az új évadban Görög László, Czakó Juli, Jaskó Bálint és Kövesi Csenge csatlakoztak.