JÚNIUSBAN ÚJRA MIKRO FESZTIVÁL A BARTÓKBAN!

– 2023. június 4-11. –

Nagyszerű érzés: már második alkalommal rendezzük meg a MIKRO Fesztivált. Minden nehézség ellenére itt vagyunk, és örömmel hívjuk Kedves Nézőinket a Bartók Színház egy héten át tartó művészeti szemléjére.

Színpadjainkon idén is sűrítetten igyekszünk megmutatni Dunaújváros és a régió közönségének az általunk kiemelkedőnek tartott „mikro” produkciókat az országból: monodrámákat, stúdióelőadásokat. Válogatásunkban a szenvedély, olykor a szenvedés és a humor különös keveréke hoz létre emlékezetes pillanatokat, felejthetetlen alkotásokat. A Bibliából, Dante emberiségkölteményének fejezeteiből, Gogol klasszikusából, az Egy őrült naplójából, vagy Márai Sándor 2013-ig kiadatlanul kallódott, Hallgatni akartam című kötetéből, Weöres Sándor, vagy éppen Fedák Sári életének meghatározó pillanataiból inspirálódó előadások is bizonyítják, hogy a színházban nincs lehetetlen.

Bízunk benne, hogy a fesztivál programjában szereplő előadások révén a Bartók Színház ismét a szórakozás, az eszmecsere, de mindenekelőtt az együttlét és az ünneplés helye lesz. 2023-ban is építjük tovább a „színházi mikrokozmoszt”.

Őze Áron igazgató 
és Csadi Zoltán művészeti igazgató









Az előadásokra van lehetőség online jegyet váltani a Jegy.hu-n.
.
MIKROFESZTIVÁL JEGYÁRKEDVEZMÉNY!
Amennyiben egyszerre több előadásra vesz jegyet jegypénztárunkban,
úgy az alábbi kedvezményekben részesülhet:
4 előadásra 10% jegyárkedvezmány
8 előadásra 20% jegyárkedvezmény
az összes (12) felnőtt előadásra 30% jegyárkedvezmény

A kedvezmények csak jegypénztárunkban vehetők igénybe, online vásárlás esetén NEM!