A legbolondosabb hónapban már csak eljössz Momentánra! – Áprilisi programajánló

Családostul szórakozhatsz egy hétvégi délutánon; családod nélkül kikapcsolódhatsz egy impróképzésen; kérdezhetsz, nevethetsz, előadást nézhetsz az életközepi válságról és az imposztor szindrómáról; filmrendezőket láthatsz összecsapni izgalmas történeteken keresztül; angol improvizált dalok születésében vehetsz részt, és színházi műfajok alakulhatnak ki a szemed láttára.


A CSALÁDNAK
Április 1. Családi RögvEst (6 éves kortól)

Nincs ötleted, mit csinálj a családdal hétvégén? Gyertek RögvEstre! Az alap Momentán-élményt bolondok napján külön ajánljuk. Nevetés, közös szórakozás, és görbe tükör a családi élet mindennapiságáról és ünnepeiről.

Gyerekek, erre megyünk: https://tixa.hu/csaladi-rogvest20230401




A FILMIMÁDÓNAK
Április 2. Filmrendezők Viadala

Négy film, négy rendező, három választási pont, és a döntés a te kezedben van. Sztorik, filmműfajok, verseny és izgalom. Ha imádod a filmeket, és már mindet láttad: most eljátszunk neked újakat!

Moziélmény a színházban? Naná: https://tixa.hu/filmrendezok-viadala20230402




A NEGYVENESNEK
Április 14. Fröccs Buda Lászlóval: Áldás vagy átok? Az életközepi válság hatásai

Ha úgy tapasztalod magadon, hogy meg kéne újulni, valahogy másképp, máshogy kéne csinálni, az élet valami másról, többről kellene, hogy szóljon… Ha azt érzed, ami eddig működött, valahogy nem működik már, akkor lehet, hogy az életközepi válsággal van dolgod. Mit tegyünk, ha változtatni akarunk az életünkön, de legalábbis azon, ahogy magunkat érezzük benne? Buda Lászlóval áprilisban az életközepi válság jelenségéről beszélgetünk és játszunk.

Változtatok az életemen és eljövök: https://tixa.hu/froccs-buda-laszloval20230414




A ZENEÍNYENCNEK
Április 15. re:Verze angolul

Ha dalban hallgatnád meg a kedvenc ételed receptjét vagy a napi híreket... Ha teljesen random stílusban hallgatnál meg nagy slágereket és örökzöldeket, és segítenél új dalok születésekor... Ha vannak ismerőseid, akik angolul beszélnek és imádják a zenét… Akkor gyertek re:Verzére.

I love music, I'm coming: https://tixa.hu/re-verze-in-english20230415




ANNAK, AKI ÚGY GONDOLJA, AHHOZ SEM ELÉG, HOGY ELJÖJJÖN
Április 22. Fröccs Tari Annamáriával: Elégedettnek lenni a sikerekkel? Ugyan! – Az imposztor-szindróma és hatásai

Érezted már úgy, hogy a sikereid csak a véletlen szerencsének köszönhetők? Gondoltál már arra, hogy le fogsz bukni, és mindenki rájön a környezetedben, hogy egy csaló vagy, egy szélhámos, aki valójában nem is ért ahhoz, amit csinál? Erről a témáról beszélgetünk Tari Annamáriával az áprilisi Fröccs előadáson, ahol a szokásos módon a közönség is felteheti kérdéseit, a Momentán pedig jelenetekkel segíti a feldolgozást, átélést, megértést.

Hát... Lehet, hogy...: https://tixa.hu/froccs-tari-annamarival20230422




A SZÍNHÁZRAJONGÓNAK
Április 23. Színházrendezők Viadala

Belesnél vadiúj színházi bemutatók főpróbájába? Sosemvolt színészóriások, hóbortos rendezők, unott statiszták, túlpörgött súgók lelkébe? Legfrissebb, legropogósabb előadásunkat szeretettel ajánljuk.

Színház az egész...! Jövök: https://tixa.hu/szinhazrendezok-viadala20230423