Januárban már nem lesz Hárman a padon

Sajnálattal értesítjük, hogy a Hárman a padon január 25-i és 29-i előadásai betegség miatt elmaradnak. Nézőink az előadásra szóló jegyeket visszaválthatják vagy más előadásra szóló jegyekre cserélhetik.

A visszaváltás és a csere határideje egyaránt 2023. február 8. Önnek következő lehetőségei vannak.

Vásárolt jegyek esetén

 • Átcseréli az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására.
  • március végéig meghirdetett műsorunkat itt találja: https://orlaiprodukcio.hu/musor
  • Ebben az esetben 2023. február 8-ig küldje el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet befotózva , valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet. 
 • Átcseréli az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban vagy a 6színben 2023. április 1. és 2023. május 31. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására.
  • Ebben az esetben 2023. február 8-ig küldje el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet befotózva. Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet 2023. április 1-től 2023. május 31-ig a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthat. Visszaváltja a jegyet.

Ha úgy dönt, hogy visszaváltja a jegyét, azt legkésőbb 2023. február 8-ig jelezze. A visszaváltást az alábbi linken tudják intézni az online jegyvásárlók:

https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

Személyes jegyvásárlás esetén a vásárlás helyén tudja a jegyet visszaváltani.

Bérletes jegyek esetén

 • Átcseréli az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására.
  • 2023. március végéig meghirdetett műsorunkat itt találja: https://orlaiprodukcio.hu/musor
  • Ebben az esetben 2023. február 8-ig küldje el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet befotózva, valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet. 
 • Átcseréli az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben 2023. április 1. és 2023. május 31. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására.
  • Ebben az esetben 2023. február 8-ig küldje el nekünk az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címre az eredeti jegyet befotózva. Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet a Belvárosi Színházban és a 6színben 2023. április 1-től 2023. május 31-ig a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthat.

Köszönjük megértésüket.


forrás: https://orlaiprodukcio.hu