ELMARAD A HÁRMAN A PADON JANUÁR 5-I ELŐADÁSA

Sajnálattal értesítjük nézőinket, hogy a Hárman a padon január 5-i előadása betegség miatt elmarad. Az előadást 2023. március 2-án pótoljuk a 6színben.

A jegyek automatikusan érvényesek, tehát nem kell becserélni azokat. Nézőink 2023. március 2-án 19 órakor az eredeti jegyekkel tekinthetik meg az előadást.

Amennyiben az időpont nem felel meg Önnek, legkésőbb 2023. január 12-ig jelezze az orlai@orlaiprodukcio.hu e-mail címen.

Amennyiben a pótelőadás időpontja nem felel meg, a következő lehetőségei vannak.

Vásárolt jegyek esetén

Átcseréli az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására. február végéig meghirdetett műsorunkat itt találja: https://orlaiprodukcio.hu/musor

Ebben az esetben 2023. január 12-ig küldje el nekünk az eredeti jegyet befotózva, valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet. Átcseréli az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban vagy a 6színben 2023. március 1. és 2023. május 31. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására.

Ebben az esetben 2023. január 12-ig küldje el nekünk az eredeti jegyet befotózva. Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet 2023. március 1-től 2023. május 31-ig a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthat. Visszaváltja a jegyet.

Ha úgy dönt, hogy visszaváltja a jegyét, azt legkésőbb 2023. január 12-ig jelezze. A visszaváltást az alábbi linken tudják intézni az online jegyvásárlók:


Személyes jegyvásárlás esetén a vásárlás helyén tudja a jegyet visszaváltani.

Bérletes jegyek esetén

Átcseréli az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben jelenleg is meghirdetett előadására. február végéig meghirdetett műsorunkat itt találja: https://orlaiprodukcio.hu/musor

Ebben az esetben 2023. január 12-ig küldje el nekünk az eredeti jegyet befotózva, valamint a kiválasztott előadás címét és dátumát. Mi válaszban küldjük az átcserélt jegyet. Átcseréli az Orlai Produkció bármelyik, a Belvárosi Színházban és a 6színben 2023. március 1. és 2023. május 31. között a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadására.

Ebben az esetben 2023. január 12-ig küldje el nekünk az eredeti jegyet befotózva. Mi válaszban küldjük az utalványt (technikai jegy), amelyet a Belvárosi Színházban és a 6színben 2023. március 1-től 2023. május 31-ig a későbbiekben meghirdetésre kerülő előadásaink bármelyikére beválthat.

Köszönjük megértésüket.