Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Ördögkatlanos karszalag felerősítése csak védettségi igazolvánnyal!

A KARSZALAGOT CSAK A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ SZEMÉLYAZONOSSÁG ELLENŐRZÉSE UTÁN TEHETJÜK FEL - SZEMÉLYESEN AZ ILLETŐ CSUKLÓJÁRA. (AZAZ KARSZALAG TŐLÜNK MÁSHOGY NEM KERÜLHET KI, CSAK CSUKLÓRA LEVEHETETLENÜL RÁERŐSÍTVE. PÁROS BÉRLET ESETÉN IS MINDKÉT EMBERNEK OTT KELL LENNI AZ ÁTVÉTELKOR.) EBBEN NINCS MOZGÁSTERÜNK, NEM MÉRLEGELHETÜNK. A KARSZALAG SÉRTETLENSÉGE IGAZOLJA MAJD A FESZTIVÁL IDEJE ALATT, HOGY AZ ADOTT LÁTOGATÓ ESETÉBEN EZ AZ AZONOSÍTÁS ÉS VÉDETTSÉG-ELLENŐRZÉS MEGTÖRTÉNT. KÖSZÖNJÜK, HOGY EBBEN (A MINDANNYIUNKNAK MACERÁS) ÜGYBEN MEGÉRTŐEN EGYÜTTMŰKÖDTÖK MUNKATÁRSAINKKAL - ESSÜNK TÚL EZEN, ÉS AZTÁN JÖHESSEN VÉGRE A FESZTIVÁL! Forrás: www.ordogkatlan.hu

SIKERES ÉV A SZÍNHÁZBAN

Jubileumi évet zárt a Móricz Zsigmond Színház. A társulat idén ünnepelte megalakulásának 35. évfordulóját. Az új darabokat sikerrel mutatták be és a gazdálkodásuk is eredményes volt.

Idén ünnepelte 35 éves fennállását a Móricz Zsigmond Színház társulata. Többek között ez volt a 2016-os év egyik legfontosabb eseménye a teátrum életében. A születésnap alkalmából a színházban fotókiállítás nyílt. Azonban nem csak ilyen módon pillanthatott a kulisszák mögé a kíváncsi nyíregyházi szem, hanem a Színházak éjszakáján is. A szeptemberi eseményen három darab felújításának folyamatát tekinthették meg a színházat kedvelő látogatók. A nyíregyházi teátrum ebben az évben azt is megmutatta, hogy mindenkivel egyformán törődik: 2016-ban akadálymentesített előadásokat is színre vitt, illetve az év végi ünnepek alkalmából együtt működött a Periféria Egyesülettel, és ajándék gyűjtési akciójuk segítségével szépítették meg a rászoruló gyermekek karácsonyát.

– Összességében sikeres évet tudunk magunk mögött. Gazdasági szempontból feltétlenül, de úgy gondolom, hogy a bemutatott előadásaink a közönség szimpátiáját is abszolút elnyerték. A Pop fesztivál, ami nagyon sikeres volt a mostani évadban, de az Emilia Galottit és az Ájlávju-t is nagyon szeretik – mondta Kirják Róbert.

Az igazgató az év egyik legfontosabb és legpozitívabb eseményeként a VIDOR Fesztivált is kiemelte, melynek nézői száma a Kossuth téren minden eddigi adatot megdöntött, emellett pedig színházi programjain is telt házas előadásokat hozott. A szabadtéri színpadon is az eddigi legsikeresebb évet zárta a színház, melynek nem csak darabjai voltak látogatottak és népszerűek, hanem a nyári Foci EB közvetítései is.

A következő évben is minőségi és változatos műsorfelhozatalra számíthatunk, ígérte az intézmény vezetője. Számos darab, köztük a VUK, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, az Ájlávju… de jó vagy, légy más! és a Szibériai csárdás továbbra is műsoron lesz 2017 januárjában. A Vidám bérlettel pedig csupa szórakozás lesz a színház, a Függöny fel!, a Hello Dolly!, a Castel Felice és a Főfőnök nevettetik majd meg a közönséget. A február vége is tartogat meglepetéseket a Várj, míg sötét lesz! krimijével, melynek tehetséges főszereplői között ott lesz Kovács Patrícia és Szabó Kimmel Tamás is.

Szilágyi Bella Brigitta