Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Orlaisok az Irodalom Éjszakáján

Június 23-án este kilenc belső-erzsébetvárosi helyszínen tíz művészünkkel találkozhattok az Irodalom éjszakáján.    Az irodalmi happening formabontó stílusban, kevéssé ismert, különleges helyeken hozza közelebb a világirodalmat. Az idei téma: VÉSZKIJÁRAT.  Művészeinkkel június 23-án 19 és 23 óra között a következő helyszíneken találkozhattok: * Akácos Udvar (Akácfa u. 61. ) Dékány Barnabás – Jeroen Olyslaegers: Védőr (Belgium / Flandria) * BKV-székház, Egri terem (Akácfa u. 15. ) Gombó Viola – Maarja Kangro: Atroposz Opel Merivája (Észtország) A felolvasásokat jeltolmács közvetíti a siketek és nagyothallók számára. * Borganika (Klauzál tér 11. - Klauzál téri Vásárcsarnok, 1. emelet) Schruff Milán – Thomas Bernhard: A pince (Ausztria) * Csányi5 (Csányi u. 5.) Nagy Dániel Viktor – Arnon Grunberg: Anyajegyek (Hollandia) * Dover ház, pince (Király u. 9.) Ullmann Mónika – Sofi Oksanen: A kutyafuttató (Finnország) * Dover ház, udvar (Király u. 9.) Péter Kata – Ina Valcsanova: A Krach sziget

Lakott sziget - negyedik rész: Bérczes László

Azt hittétek, ma nem lesz péntek? Pedig PÉNTEK VAN! 

Nekem a Bérczes László a barátom. Ezt olyan jó kimondani. Jól tudunk együtt dolgozni, együtt örülni, figyelni, táncolni, dumálni. És beszélgetni is. Mindent meg lehet tőle kérdezni, és bármit el lehet neki mondani. És most még titkokról is szó esett! Meg az időről, születésnapokról, színházról, beszélgetőkönyvekről, és... Egy kicsit a maratonról. Mert neki abból is van jópár. Remélem nemsokára az Ördögkatlan Fesztiválon táncolunk megint! 

Köszönöm, Laci, hogy eljöttél a szigetemre! 

Ez már a Lakott sziget negyedik adása, szóval ha most iratkozol fel, nagy dózisban kaphatod! https://www.patreon.com/gottinger És továbbra is nagyon köszi minden visszajelzést, mindig nagyon örülök nekik! Ha van kívánságotok, hogy ki legyen még vendég, azt is írjátok meg!