Szirmai Marci: Remény

A tárgymutatóban:
Hope
Magyarország

Rendező: SZIRMAI Márton
17 min. 2015, szöveges, magyar nyelv, angol felirattal

Gyártó: Csokonai Kulturális és Sportközpont
Forgatókönyv: Szirmai Márton
Operatőr: Pálos György
Animátor: Falvay Miklós
Zeneszerző: Pirisi László
Vágó: Szirmai Márton
Szereplők:
Bezerédi Zoltán, Gyabronka József, Friedenthal Zoltán, Vasvári Emese, Merza Gábor, Göttinger Pál


A miniszterelnök nem örül, hogy a nemzetközi kutatások szerint országa a legszomorúbb Európában. Ám egy frissen kifejlesztett csodagép felcsillantja a reményt. Megindul a keresés, hogy megtalálják a legszomorúbb magyart, mert ha rajta működik a gép, mindenkin működni fog.

Márton 1977-ben született Budapesten. Szabadúszóként dolgozik, mint rendező, vágó és forgatókönyvíró.

Filmográfia / Filmography:
Szalontüdő / Tripe and Onions (2006)
Mecsek kincse / The Treasure of Pécs City (2006)
A süllyedő falu / The Sinking Village (2007)
Legenda / The Legend (2011)
Grimm Café / Café Grimm (2013)
Bocs! / Sorry! (2013)
Minimál / Minimal (2013)
Expedíció / The Expedition (2014)
Nem tudhatom / I don't know (2015)
Remény / Hope (2015)




Ezeken az oldalakon nincsenek saját írások. Az itt megjelenő cikkek az internetről és más forrásokból összegyűlő anyagok. A forrást a bejegyzések végén lehet megtalálni.












Képek

Men of the Docks