Jövőre is akar lenni Ördögkatlan


Sokan vagyunk, nagyon sokan, akik hiszünk abban, hogy legalább öt napig az emberi igényesség, kíváncsiság és szeretet uralhatja azt a kicsi szigetet, amit Dél-Baranyában együtt létrehozunk. Örökös védnökeink (Törőcsik Mari és Cseh Tamás) fogják kezünket, és súgva biztatnak bennünket-benneteket: „Legyetek nem-normálisak és bízzatok azokban, akikből árad a szeretet”, súgja Mari, majd Tamás hozzáteszi: „A világnak mindig lesz egy-két olyan szeglete, ahová el lehet menekülni”. Tamás, talán egyetértesz, az Ördögkatlan ilyen kicsi szeglet. Ide bújunk, ide gyűlünk, és hisszük, hogy lehet szépen és jól.

Az Ördögkatlan Fesztivál lényegét tekintve az elmúlt 16 évben változatlan: a művészi minőséget legfontosabbnak tartva összművészeti közösségi eseményt szervezünk, melyben megtapasztaljuk, az alkotás és alkotók minősége mindenkiből előhívja az emberi minőséget.

Most még 2023-as árakon vehetsz bérleteket: az első 100 egyéni bérletet 26.000 forintért, az első 400 páros bérletet 46.000 forintért! Gondolj a Karácsonyra, na meg arra, hogy 2024-ben is találkozhatunk!

Várunk idén is a Katlanban 2024. július 30 - augusztus 3 között.