eSzínház Fesztivál Gála és Díjátadó

Ingyenes

Ingyenes hozzáférést kérni a "Jegyigénylés" gombra kattintva lehet, október 25. 18:30-ig!

A sikeres vásárlást követően a megadott e-mail címre megküldjük az előadás linkjét, amelyre kattintva megtekinthető lesz a közvetítés.

Felhívjuk figyelmét, hogy a link az előadás kezdete előtt fél órával válik aktívvá, valamint csak egy IP címről működik, ezért kérjük, ne küldje tovább és ne ossza meg mással.

2022. szeptember 16-25. között került megrendezésre a 2. eSzínház Fesztivál, az ország egyetlen online térben rendezett színházi seregszemléje. A tíznapos eseményen 18 színház és társulat 19 produkcióját nézhette meg a közönség.

A Katona József Színházban kerül sor az ünnepélyes díjkiosztóra, amely során a Katona József Színház művészei meglepetés produkcióval készülnek, majd a díjazottak részére átadásra kerülnek a szakmai zsűri, a Papageno és a CultureCrane által kiosztott elismerések és díjak, továbbá a közönségszavazatok alapján az eSzínház Fesztivál Közönség díjai is gazdára találnak. A díjak és elismerések átadásakor szakmai értékelések is elhangzanak.

Az élőben közvetített esemény házigazdája Fullajtár Andrea.

A megtekintés ingyenes! Részvételi szándékát a „Jegyigénylés” gombra kattintva jelezheti felénk. A csatlakozáshoz egyedi hozzáférést küldünk e-mailben, a „Jegyigénylés” során megadott e-mail címre.