Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KEDDEN ELSTARTOL A 14. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL

A tizennegyedik Ördögkatlan Fesztivál augusztus 3-án kezdődik! Pécstől délre, a legjobb magyar borok vidékén, három kicsi faluban (Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd), a Szoborparkban és a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben. Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja augusztus 3 és 7. között 600 programnak és produkciónak ad otthont. A teljes műsor itt található.(külső hivatkozás) Premierek a Katlanban Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan(külső hivatkozás) színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly r

Hárman a padon - az olvasópróbát újra elérhetővé teszi az Orlai Produkció pár órára

A színházi világnapra meglepetést tartogatunk: március 27-én, azaz holnap 18 és 24 óra között ismét megnézhetitek a Hárman a padon olvasópróbáját.

Ez az az előadás, amelynek a bemutatóját kifejezetten az online térre terveztük, de a járványhelyzet miatt a próbafolyamatot az utolsó pillanatban le kellett állítanunk. Szeretnénk benneteket egy picit kárpótolni azzal, hogy ismét közzétesszük ezt a különleges eseményt, a művészek első találkozását, ismerkedését a szöveggel. Ha lemaradtatok róla vagy újranéznétek, itt az alkalom! Várunk benneteket szeretettel a képernyők elé!