A Színház TV közleménye a "Hárman a padon" online bemutatójának csúszásáról

Kedves Nézőnk,

A Covid-19-járvány veszélyes. Hiába gondoljuk, hogy mindjárt túl vagyunk rajta, amíg nem kapta meg mindenki a biztonságos védőoltást, addig veszélyben vagyunk. A Benedek Miklóssal, Gálvölgyi Jánossal és Egri Mártával készülő Hárman a padon próbáin mi már jártunk pénteken. Csodás előadás születését láttuk, ami a színészektől igazi jutalomjátékot ígér.

Az esetszámok napról napra egyre aggasztóbban emelkednek, a három művész pedig a veszélyeztetett korosztályba tartozik, ezért Orlai Tibor, az előadás producere felelősségteljesen úgy döntött, hogy amíg nincsenek beoltva a színészek, és nem lesznek biztonságban, nem kockáztathatunk.

Mivel még nem mindannyian kapták meg az oltást, a március 25-i premiert későbbi időpontra kellett tolnunk. Az Ön megváltott jegye természetesen érvényes lesz a későbbi premierre.

A jelenlegi járványhelyzetben színházat streamelni nem egyszerű feladat, de az egészség és a biztonság a legfontosabb szempont számunkra is.

Felelősnek érezzük magunkat a művészekért, különösen az idősebb kollégákért, ezért maximálisan egyetértettünk Orlai Tibor döntésével, és amíg nincsenek beoltva, nem engedjük tovább próbálni a művészeket.

Köszönjük megértését, hamarosan jelentkezünk, a bemutató új dátumával.

Addig is várjuk előadásainkon! Jó egészséget kívánunk!