Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Ördögkatlanos karszalag felerősítése csak védettségi igazolvánnyal!

A KARSZALAGOT CSAK A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ SZEMÉLYAZONOSSÁG ELLENŐRZÉSE UTÁN TEHETJÜK FEL - SZEMÉLYESEN AZ ILLETŐ CSUKLÓJÁRA. (AZAZ KARSZALAG TŐLÜNK MÁSHOGY NEM KERÜLHET KI, CSAK CSUKLÓRA LEVEHETETLENÜL RÁERŐSÍTVE. PÁROS BÉRLET ESETÉN IS MINDKÉT EMBERNEK OTT KELL LENNI AZ ÁTVÉTELKOR.) EBBEN NINCS MOZGÁSTERÜNK, NEM MÉRLEGELHETÜNK. A KARSZALAG SÉRTETLENSÉGE IGAZOLJA MAJD A FESZTIVÁL IDEJE ALATT, HOGY AZ ADOTT LÁTOGATÓ ESETÉBEN EZ AZ AZONOSÍTÁS ÉS VÉDETTSÉG-ELLENŐRZÉS MEGTÖRTÉNT. KÖSZÖNJÜK, HOGY EBBEN (A MINDANNYIUNKNAK MACERÁS) ÜGYBEN MEGÉRTŐEN EGYÜTTMŰKÖDTÖK MUNKATÁRSAINKKAL - ESSÜNK TÚL EZEN, ÉS AZTÁN JÖHESSEN VÉGRE A FESZTIVÁL! Forrás: www.ordogkatlan.hu

MÁR PRÓBÁLHATNAK A MAGYAR SZÍNHÁZAK VIDÉKEN!

“Ez volt a legfontosabb üzenet, amit a mai online munkaértekezleten elmondhattam az intézményvezetőknek és szakembereknek. Az adatelemzések azt mutatják, hogy sikerült ellaposítanunk a járványgörbét, aminek következtében vidéken óvatosan ugyan, de beindulhat az élet. Ez a kultúrát is érinti” – közölte Fekete Péter.

Fekete Péter közleménye:

“Fokozatosan, minden jogszabályt és az emberek védelmét szem előtt tartva visszaállítható a kulturális szakmai élet. A szabadságra vagy otthoni munkavégzésre küldött kollégák folytathatják a munkájukat, próbákat.
A lazítás nem érinti a közönségforgalmi tereket, így vendégek fogadására továbbra sincsen lehetőség. És a lazítás nem érinti a fővárost és Pest megyét sem, de bízom benne, hogy ez is hamarosan bekövetkezik. 

Az államtitkárság folyamatosan ellátja az Operatív Törzset szakmai információkkal és a szomszédainknál látott intézkedésekkel, annak érdekében, hogy mindig pontos és naprakész információk birtokában legyenek a döntések meghozatalakor.

Fontos üzenete, sőt tanulsága a pandémiás helyzetnek, hogy számtalan jó példát vezettek be intézményeink, művészeink és szakembereink. Ezeket nem szabad feladni és elfelejteni. Egyfajta forradalmat valósítottak meg intézményeink és olyan felületeket, csatornákat indítottak be, melyek korábban nem élveztek elsőbbséget, noha rendelkezésünkre állnak. De nem csak a felületek, a szolgáltatások szélesítése is igazi érték. Ezeket nem szabad veszni hagynunk, nem szabad visszadugni a fiókba”.