Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Snoblesse Oblige: Bohémélet

Snoblesse Oblige 2021/41. október 22., péntek, 19.00: Bohémélet „A választásom legfőbb szempontja az volt, hogy a társulati tagoknak élmény legyen játszani, és persze hogy a művek a közönség számára is ismerősen csengjenek” – nyilatkozta nemrég a Szegedi Nemzeti Színház új zeneigazgatója, Dinyés Dániel. Puccini klasszikusát már ennek jegyé­ben állította színpadra Göttinger Pál. Az előadást október 24-én és 26-án, illetve november 19-én és 20-án (a legutóbbi napon 15.00 órai kezdéssel) játsszák. (Szegedi Nemzeti Színház, Szeged, Vaszy Viktor tér 1.) forrás:  https://magyarnarancs.hu/

Hírek az Ördögkatlanról


A már megváltott bérletekről-jegyekről:


azoktól, akik az online-vásárolt bérleteiket szeretnék visszaváltani, türelmet kérünk. Szabályosan-jogszerűen szeretnénk eljárni, és erre a különböző jegyforgalmazó cégeknek is fel kell készülniük – de hamarosan mód lesz a visszaváltásra. Egyúttal újra megerősítjük április 30-i közleményünket, miszerint a megváltott jegyek és bérletek érvényesek lesznek a 2021. augusztus 3-7. között megrendezendő 13. Ördögkatlan Fesztiválra. (És természetesen nem várjuk el, de megköszönjük, ha a megváltott jegyek és bérletek árával a Katlant támogatjátok.) A 2020 októberére tervezett Ördögkatlan-napokra külön bérlet-konstrukciót hozunk létre.

Az Ördögkatlan-napokról:


mint azt április 30-án megírtuk, 2020. október 22-25. között Ördögkatlan-napokat szeretnénk rendezni. Az elmúlt 12 év egyik legnagyobb eredményének azt tartjuk, hogy szervezők-fellépők-látogatók között első pillanattól létezik a kölcsönös bizalom, amire mindig építhettünk. A bizalom alapja a szavahihetőség, a megbízhatóság. Ezt őrizendő hallgatunk egyelőre, miközben csendesen készülődünk. Nem akarunk olyan információkat május közepén szerteszét szórni a facebookon és egyéb csatornákon, amiket később módosítani, visszavonni, törölni kell. Manapság majdnem mindenki vírus-szakértő lett. Azt írjuk, majdnem, mert magunkat nem soroljuk közéjük. Bevalljuk, nem tudjuk, mi lesz ősszel. Bizalmat és türelmet kérünk hát, igyekszünk rászolgálni. A programmal, bérlettel és egyéb körülményekkel kapcsolatos információkat akkor fogjuk közölni (valószínűleg a nyár közepén), amikor biztonsággal tehetjük azt. 

Szeretettel üdvözlünk benneteket, és azt reméljük, ősszel találkozunk!

Katlancsapat