Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Ördögkatlanos karszalag felerősítése csak védettségi igazolvánnyal!

A KARSZALAGOT CSAK A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ SZEMÉLYAZONOSSÁG ELLENŐRZÉSE UTÁN TEHETJÜK FEL - SZEMÉLYESEN AZ ILLETŐ CSUKLÓJÁRA. (AZAZ KARSZALAG TŐLÜNK MÁSHOGY NEM KERÜLHET KI, CSAK CSUKLÓRA LEVEHETETLENÜL RÁERŐSÍTVE. PÁROS BÉRLET ESETÉN IS MINDKÉT EMBERNEK OTT KELL LENNI AZ ÁTVÉTELKOR.) EBBEN NINCS MOZGÁSTERÜNK, NEM MÉRLEGELHETÜNK. A KARSZALAG SÉRTETLENSÉGE IGAZOLJA MAJD A FESZTIVÁL IDEJE ALATT, HOGY AZ ADOTT LÁTOGATÓ ESETÉBEN EZ AZ AZONOSÍTÁS ÉS VÉDETTSÉG-ELLENŐRZÉS MEGTÖRTÉNT. KÖSZÖNJÜK, HOGY EBBEN (A MINDANNYIUNKNAK MACERÁS) ÜGYBEN MEGÉRTŐEN EGYÜTTMŰKÖDTÖK MUNKATÁRSAINKKAL - ESSÜNK TÚL EZEN, ÉS AZTÁN JÖHESSEN VÉGRE A FESZTIVÁL! Forrás: www.ordogkatlan.hu

Hírek az Ördögkatlanról


A már megváltott bérletekről-jegyekről:


azoktól, akik az online-vásárolt bérleteiket szeretnék visszaváltani, türelmet kérünk. Szabályosan-jogszerűen szeretnénk eljárni, és erre a különböző jegyforgalmazó cégeknek is fel kell készülniük – de hamarosan mód lesz a visszaváltásra. Egyúttal újra megerősítjük április 30-i közleményünket, miszerint a megváltott jegyek és bérletek érvényesek lesznek a 2021. augusztus 3-7. között megrendezendő 13. Ördögkatlan Fesztiválra. (És természetesen nem várjuk el, de megköszönjük, ha a megváltott jegyek és bérletek árával a Katlant támogatjátok.) A 2020 októberére tervezett Ördögkatlan-napokra külön bérlet-konstrukciót hozunk létre.

Az Ördögkatlan-napokról:


mint azt április 30-án megírtuk, 2020. október 22-25. között Ördögkatlan-napokat szeretnénk rendezni. Az elmúlt 12 év egyik legnagyobb eredményének azt tartjuk, hogy szervezők-fellépők-látogatók között első pillanattól létezik a kölcsönös bizalom, amire mindig építhettünk. A bizalom alapja a szavahihetőség, a megbízhatóság. Ezt őrizendő hallgatunk egyelőre, miközben csendesen készülődünk. Nem akarunk olyan információkat május közepén szerteszét szórni a facebookon és egyéb csatornákon, amiket később módosítani, visszavonni, törölni kell. Manapság majdnem mindenki vírus-szakértő lett. Azt írjuk, majdnem, mert magunkat nem soroljuk közéjük. Bevalljuk, nem tudjuk, mi lesz ősszel. Bizalmat és türelmet kérünk hát, igyekszünk rászolgálni. A programmal, bérlettel és egyéb körülményekkel kapcsolatos információkat akkor fogjuk közölni (valószínűleg a nyár közepén), amikor biztonsággal tehetjük azt. 

Szeretettel üdvözlünk benneteket, és azt reméljük, ősszel találkozunk!

Katlancsapat