Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Csehov, Virginia Woolf és rengeteg kortárs szerző darabja az eSzínház Fesztiválon

Az elmúlt két évadban többet ültünk otthon a képernyők előtt, mint valódi színházakban, ha új bemutatókat vagy régebbi sikerdarabokat akartunk látni. Bár most ősszel újranyitottak a színházak, az eSzínház úgy döntött, hogy egy stream fesztivállal nyitja meg a 2020/2021-es évadot, mi pedig elhoztuk a 10 legjobban várt előadást, amiket szeptember 17-26 között nézhetünk meg bármikor, bárhonnan. 1. Boross Martin: Kiváló dolgozók - igaz történetek a gondoskodásról (Örkény Színház) Az előadást ITT nézheted meg az eSzínház Fesztiválon. A Stereo Akt művészeti vezetője Boross Martin nem először dolgozott színházban a színészek mellett civilekkel is (például legutóbbi rendezésében az Ex Katedrában ), viszont az Örkény Színházban ezzel a részvételi színházi előadással mutatkozott be rendezőként. A járvány alatt talán a megszokottnál többször gondoltunk bele némi empátiával a szociális szférában dolgozók helyzetébe, de lássuk be, legtöbbször elfeledkezünk róluk, mindennapi alázatos munkájukat ter

Friss infók az Ördögkatlantól!

Kedves Katlanos Barátaink!

Mint bizonyára értesültetek róla, 2020. augusztus 15-ig nem lehet 500 főnél nagyobb tömeget mozgósító rendezvényt tartani.

Ez azt jelenti, hogy a 13. Ördögkatlan Fesztivált nem tudjuk megrendezni a meghirdetett időpontban. ☹

E pillanatban két kérdésre vártok választ:
  • Mi lesz a már megváltott bérletekkel?
  • Lesz-e az idén Ördögkatlan?

Az első kérdésre a válasz: hogy a már megvásárolt bérletek:
  • érvényesek lesznek a 2021-es Ördögkatlan Fesztiválra
  • vagy a fesztivált segítendő nem kéritek vissza az árát
  • vagy visszaválthatjátok (a visszaváltás „technikájáról” hamarosan hírt adunk).

A második kérdésre nehezebb válaszolni, mert a szándékunk egyértelmű: ősszel (2020. október 22. és 25. között) szeretnénk tartani egy hosszú hétvégés Ördögkatlan-napokat. A falvak örömmel fogadnak bennünket, mi örömmel megyünk, de a döntés a vírus kezében van.