Ugrás a fő tartalomra

MOST ÉPP EZ

Az Index írja a Fekete-fehérről

Göttinger Pál magával játszik, és a néző nyer Stefan Zweig utolsó művéből, a világsikerű Sakknovellából Légrádi Gergely írta meg a Fekete-fehér című színpadi adaptációt, amelyet Ujj Mészáros Károly állított színpadra, a darab összes szerepét pedig Göttinger Pál játssza. Kifejezetten csípős hidegben hagyom el a B32 Galéria és Kultúrteret, mégsem fázom. A jóleső színházi katarzisélmény, amely ritkábban születik meg, mint ahányszor igényelné az ember, hazáig fűt és gondolatban még mindig mellettem van. Pont ezért nehéz úgy beszélni az előadásról, hogy egy óvatlan mondattal ne adjunk mattot a jövőbeli nézők színházi élményének. LÉGRÁDI GERGELY ÍRT SZÍNPADI ADAPTÁCIÓT STEFAN ZWEIG UTOLSÓ MŰVÉBŐL, A SAKKNOVELLÁBÓL, AMELYET UJJ MÉSZÁROS KÁROLY RENDEZETT, GÖTTINGER PÁL PEDIG ELJÁTSSZA. HÁROM REMEK ALKOTÓ – MOST SEM OKOZTAK CSALÓDÁST. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az előadás végén a vasnál is erősebb, nagyjából szűnni nem akaró acéltaps tört fel a nézőtéren. A darabban több karakter k

A Momentán közleménye a jegyvisszaváltásrólKedves majdnem Nézőink!

A március 11-én kihirdetett vészhelyzet értelmében a március 14. és április 30. közötti előadásaink elmaradnak, és jelenleg májusra sem hirdetünk új előadásokat. 

A megváltott jegyekkel kapcsolatban:

Ide kattintva 2020.05.05-ig tudjátok az online és az offline (színházunkban vagy más jegyirodában) vásárolt jegye(i)tek árát visszaigényelni.

Sokan kérdeztétek, hogy tudtok-e minket támogatni a #neváltsvisszajegyet kampány keretében. Köszönjük! Ha szeretnétek támogatni a Momentán Társulatot a megvásárolt jegy(ek) árával, akkor egyszerűen ne kattintsatok a fenti linkre! 

Jegyeket másik előadásra, későbbi időpontra átvezetni nem tudunk, jelenleg ezt a két opciót tudjuk felajánlani.

Amennyiben elakadnátok, kérdésetek merülne fel, akkor a szervezes@momentantarsulat.hu email címen, illetve a +36 30 478 5109 (Sára kolléganőnk) vagy a +36 30 846 6591 (Juli kolléganőnk) számokon elértek minket.

Végezetül szeretnénk egy jó hírrel zárni a levelünket: április elsején a Momentán Facebook oldalán elindítottuk a Momentán TV-t, hogy egy kis nevetést, derűt, kreativitást csempésszünk a karanténos mindennapjaitokba. Kövessétek adásainkat Facebook oldalunkon, vagy itt, a honlapon. 

Köszönjük még egyszer, hogy velünk terveztetek egy-egy márciusi, áprilisi estét töltetni a színházukban, reméljük hamarosan találkozunk személyesen is.

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Üdv,

Momentán Társulat