Az Orlai Produkció közleménye a jegyvisszaváltással kapcsolatban

Az Orlai Produkciós Iroda közleménye a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadások kapcsán

Kedves Partnereink, Jegyvásárló nézőink!

Kérjük Önöket, őrizzék meg jegyüket, bérletüket!

A kialakult járványügyi helyzet következtében az Orlai Produkció nevében az alábbiakban szeretnénk részletes tájékoztatást nyújtani az Orlai Produkció előadásaira vonatkozóan a Belvárosi Színházba és a Hatszín Teátrumba megvásárolt jegyek felhasználásának lehetőségeiről.
A bérletek felhasználhatóságát előző közleményünkben meghosszabbítottuk a 2020. december 23-ig játszott előadásokra. Jelen közlemény csak a jegyet vásárló nézőinkre vonatkozik.

Bizonyára Önök is tudják, hogy az Orlai Produkció magánszínház, a taorendszer megszüntetése óta 90 %-ban a jegybevételből tartja el magát, így rendkívüli jelentőséggel bír az Önök támogatása, megértése, szeretete. Többnyire a nálunk dolgozó művészeknek és háttér-szakembereknek is ez az egyetlen jövedelemforrása, fontos, hogy számíthassunk Önökre a jövőben is törzsnézőnként. Nagyon kérjük, támogassanak minket a vásárolt jegyek visszaváltásnak elkerülésével.

A 2020. március 12-én kezdődő időszakra érvényes, még a veszélyhelyzet kihirdetése előtt online vásárolt (azaz nem bérletes) jegyek tulajdonosainak az Interticket (jegy.hu) munkatársaival egy könnyen kezelhető felületen, három lehetőséget kínáló megoldást dolgoztunk ki. Önök egyszerűen, néhány kattintással nyilatkozhatnak jegyeik (azaz nem bérletes foglalásaik) sorsáról.

A nyilatkozatot ide kattintva találják meg:

Kérjük, 2020. április 25-ig nyilatkozzanak a webes felületen az alábbiakról az összes meghirdetett előadás (március, április, május) vonatkozásban:

1. Jegyár visszatérítésről történő lemondás on-line és off-line (azaz jegyirodában, szervezőknél stb.) jegyet vásárló nézők számára

Lemondhatnak javunkra az országos „Ne válts vissza jegyet!” mozgalom keretében a jegyek áráról.
Ha így döntenek, rendkívüli hálával tartozunk Önöknek, amit igyekszünk majd az újrainduló színházi élet során az eddigiekhez hasonlóan magas színvonalú, tartalmas és szórakoztató előadásokkal meghálálni.

2. Jegyár-visszatérítési igény bejelentése on-line jegyet vásárló nézők számára (bérletes jegyekre nem vonatkozik)

Azok a kedves nézők, akik hozzánk hasonlóan nehéz körülmények között vannak és szükségük van a megvásárolt jegyeik ellenértékére, kérhetik ezen a webes felületen . A vonatkozó adatok megadásával a jegyvisszaváltás folyamata elindul, és Interticket munkatársai a megadott adatok alapján az ellenérték – a jegy alapára – visszautalásáról intézkednek.
Természetesen megértjük, ha szükségük van jegyárra és várjuk Önöket későbbiekben az újrainduló évadban.

3. On-line vásárolt jegyek későbbi felhasználhatóságának választása (bérletes jegyekre nem vonatkozik)

A harmadik alternatíva azt teszi lehetővé, hogy a megvásárolt jegyeket a színházi élet újraindulását követően, a 2020. december 23-ig játszott bármilyen másik Orlai Produkciós előadásra válthatják át a Belvárosi Színházban és a Hatszín teátrumban a majdan meghirdetett műsorrend szerint.
Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy az új műsorrendet csak a vészhelyzet feloldása után tudjuk meghirdetni, ezért jelenleg a pótelőadások időpontjait sem tudjuk.

Fontos! A meglévő vásárolt (nem bérletes) jegyeket nem szükséges rögtön az első hónapban felhasználni vagy átváltani későbbi előadásra. Az átváltás a meghosszabbított határidő lejártáig folyamatosan megtehető.
Az átváltáshoz a megváltott, de fel nem használt jegyük szolgál voucherként.

Az átváltásra a veszélyhelyzet feloldását követően a Belvárosi Színház jegypénztárban nyílik lehetőség. A jegyfoglalás telefonon is megoldható lesz.

Hálásan megköszönjük, ha az 1. vagy a 3. variációt választják.

Azok az online vásárlóink, akik 2020. április 25-ig nem nyilatkoznak a webes felületen, automatikusan a 3. alternatívát választók közé kerülnek. Ezt a későbbiekben nem tudják módosítani.

Amennyiben színházjegyüket nem interneten vásárolták, (Belvárosi Színház – Hatszín Teátrum jegypénztára, jegyirodák, jegyszervezők, stb.) szintén a fent felsorolt három lehetőség közül választhatnak a következők szerint:

1. jegyár visszatérítéséről való lemondás a fent jelzett webes felületen tehetik meg április 25-ig
2. jegyár-visszatérítési igény bejelentése - az újranyitást követően a Belvárosi Színház jegyirodájában lesz lehetőségük
3. jegyek későbbi felhasználhatóságának választása - az újranyitást követően a Belvárosi Színház jegyirodájában lesz lehetőségük

Ha az on-line felület kitöltésénél problémáik merülnek fel, kérjük, küldjék el kérdéseiket az orlai@orlaiprodukcio.hu emailcímre, készséggel állunk rendelkezésükre.

A Jurányi Inkubátorházban játszott előadásaink kapcsán az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

A meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontját a rendelet visszavonása után, a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra, csak ekkor lesz alkalmuk cserélni/visszaváltani a jegyeket a Jurányi Ház pénztárában az újra nyitást követően.

Hírlevelünkből továbbra is értesülhetnek az aktualitásokról.

A folyamatos tájékozódás érdekében kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat és Facebook-oldalunkat, ahol a közlemények és hírek mellett játékokkal, akciókkal, legsikeresebb előadásaink teljes felvételeivel is jelentkezünk.

Az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig a Belvárosi Színház jegyirodája zárva tart.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Nagyon nehéz helyzetben vagyunk mindnyájan, most az elsődleges feladat az egészségünk megőrzése. Kérjük, vigyázzanak magukra! Bízunk benne, hogy a járvány mihamarabb megfékezésre kerül, és minden kedves nézőnket ismét előadásainkon üdvözölhetjük.

2020. április 8.

forrás: Facebook