Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

KEDDEN ELSTARTOL A 14. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL

A tizennegyedik Ördögkatlan Fesztivál augusztus 3-án kezdődik! Pécstől délre, a legjobb magyar borok vidékén, három kicsi faluban (Nagyharsány, Beremend, Villánykövesd), a Szoborparkban és a Vylyan és a Mokos Pincészet tereiben. Baranya legnagyobb összművészeti fesztiválja augusztus 3 és 7. között 600 programnak és produkciónak ad otthont. A teljes műsor itt található.(külső hivatkozás) Premierek a Katlanban Ezen a nyáron számos színházi bemutató lesz az Ördögkatlan(külső hivatkozás) színházi tereiben. Protekciósan kiemelünk két Ördögkatlan Produkciót: augusztus 5-én az Amfiteátrumban először látjuk-halljuk a Másnap című koncert-színházat, melyben Cseh Tamás és Csengey Dénes 1986-ban írt dalait tisztogatja meg, énekli el Beck Zoli és Szűcs Krisztián. Stefan Zweig Sakknovella című kisregényéből írt Fekete-fehér címmel vadonatúj monodrámát Légrádi Gergely – ezt augusztus 7-én játssza az Ördögkatlan mindenese, többek között remek színésze, Göttinger Pál. Az előadást Ujj Mészáros Károly r

Operabeavató sorozat indul a Hatszín Teátrumban

A beszélgetős koncertsorozat ősztől új helyen indul újra, hogy a megszokottól eltérő módon mutassa meg ezúttal Mozart Figaro házassága című művét.

Az Operabeavató tíz részes sorozata erről az egyetlen operáról fog szólni Dinyés Dániel zenei vezetése és beavató jelenléte mellett, Göttinger Pál rendezői közreműködésével. Az esteken többek között Kolonits Klára és Cseh Antal lesz a nézők segítségére az operával való beható ismerkedés során.

Kolonits Klára, Cseh Antal, Göttinger Pál ás Dinyés Dániel (forrás: Operabeavató)


Az első alkalom októberben lesz a Hatszín Teátrumban.
(Forrás: Operabeavató)

Kapcsolódó cikkek