Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Irodalom Éjszakája 2021

BELGIUM (VALLÓNIA – BRÜSSZEL) | ANTOINE WAUTERS | Nézz a lábad elé Fordította: Bíró Péter Antoine Wauters (*1981) Francia nyelvű belga író, forgatókönyvíró, az utóbbi évek belga irodalmának egyik izgalmas felfedezettje. Nos mères (Anyáink) című első regénye (2014) széles körben feltűnő sikert aratott. A 2018-ban megjelent Pense aux pierres sous tes pas (Nézz a lábad elé) lelkes fogadtatásban részesült és bejutott a Prix Décembre döntőjébe, valamint elnyerte a Második regény díjat. Nézz a lábad elé! Egy egymást követő diktátorok által modernizálni próbált ismeretlen nevű országban járunk, ahol a szüleik farmján, a pusztaság kellős közepén él egy ikerpár. Marcio a földeken dolgozik kemény, erőszakos apjukkal, Léonora pedig anyjuknak segít a háztartásban. Alig tizenkét évesek, szinte elválaszthatatlanok, és a játékaik gyakran tiltott területre tévednek. Egy este, amikor az istállóban heverészve egyre bizalmasabb testi közelségbe kerülnek, felbukkan az apjuk, és rájön, hogy igaz, amit régó

KARSZALAGVÁSÁRLÁS A SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJÁRA

A Színházak Éjszakája program kizárólag karszalaggal látogatható. A harminc színházba érvényes karszalag megvásárolható a programban részt vevő színházak szervezési osztályán és jegypénztárában, illetve online aJegy.hu oldalon.

ÁRAINK

– felnőtt karszalag: 2500 Ft

– diák karszalag: 1500 Ft (10 éves kortól, diákigazolvánnyal váltható)

– gyerek karszalag: 150 Ft (10 éves korig)

Látás- és hallássérültek, valamint mozgáskorlátozottak számára kedvezményes jegyet biztosítunk, kérjük, igényeiket szinhazakejszakaja@akkuegyesulet.hu e-mail címre írják meg!

>> A Színházak jegypénztárainak címéért és nyitvatartásáért kattintson ide <<
>> JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE! <<<<

>>Az előzetes helyfoglalással kapcsolatos információk eléréséért kattintson ide <<A Színházak Éjszakája 2016 jegyszolgáltatója a Jegy.hu.

Ügyfélszolgálati elérhetőségek:

E-mail: interticket@interticket.hu
Telefonszám: +36 (1) 266 0000 / H-P 9-20 óráig
Fax: +36 (1) 485-0345