Ugrás a fő tartalomra

Most épp ez

Ördögkatlanos karszalag felerősítése csak védettségi igazolvánnyal!

A KARSZALAGOT CSAK A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ SZEMÉLYAZONOSSÁG ELLENŐRZÉSE UTÁN TEHETJÜK FEL - SZEMÉLYESEN AZ ILLETŐ CSUKLÓJÁRA. (AZAZ KARSZALAG TŐLÜNK MÁSHOGY NEM KERÜLHET KI, CSAK CSUKLÓRA LEVEHETETLENÜL RÁERŐSÍTVE. PÁROS BÉRLET ESETÉN IS MINDKÉT EMBERNEK OTT KELL LENNI AZ ÁTVÉTELKOR.) EBBEN NINCS MOZGÁSTERÜNK, NEM MÉRLEGELHETÜNK. A KARSZALAG SÉRTETLENSÉGE IGAZOLJA MAJD A FESZTIVÁL IDEJE ALATT, HOGY AZ ADOTT LÁTOGATÓ ESETÉBEN EZ AZ AZONOSÍTÁS ÉS VÉDETTSÉG-ELLENŐRZÉS MEGTÖRTÉNT. KÖSZÖNJÜK, HOGY EBBEN (A MINDANNYIUNKNAK MACERÁS) ÜGYBEN MEGÉRTŐEN EGYÜTTMŰKÖDTÖK MUNKATÁRSAINKKAL - ESSÜNK TÚL EZEN, ÉS AZTÁN JÖHESSEN VÉGRE A FESZTIVÁL! Forrás: www.ordogkatlan.hu

Kórusok éjszakája Pécsett

Regisztráltál már az Europa Cantat Fesztiválra? – Gyere és zengjük be énekkel együtt Pécs utcáit, tereit és történelmi romjait! – Lepjük meg a közönséget flashmobokkal! – Hangot a térnek!

Kórusok Éjszakája a XIX. pécsi EUROPA CANTAT Fesztiválon

Az emberi énekhang elsöprő erejét Pécs szívének izgalmasabbnál-izgalmasabb helyszínein tapasztalhatjuk meg: egy éjszakára kórusok koncerttermeivé válnak a közterek, udvarok és különleges műemlékek. Erről szól a Kórusok Éjszakája 2015. július 26-án, vasárnap a pécsi EUROPA CANTAT Fesztiválon. Csatlakozz! Akár egyénileg, akár kórusoddal regisztráltál!

A Kórusok Éjszakája nyitányaként énekhanggal öleljük körbe a pécsi dómot. Ezt követően házak, ablakok, árkádok és lámpaoszlopok adják egymásnak a dallamot az “Éneklő utcákban”, a koncert helyszínekre irányítva fellépőinket és a közönséget egyaránt. A Kórusok Éjszakáján rövid a cappella koncertek szólalnak meg a hétköznapokon számos esetben megközelíthetetlen helyszíneken. Az est fénypontja pedig egy Pécs főterét betöltő közös éneklés lesz, amelyen együtt csendül fel a közönség és az előadók hangja.

A Kórusok Éjszakája célja bemutatni a vokális zene sokféleségét, és a közös éneklés utolérhetetlen erejére. A műfaji sokszínűség fontos jellemző, így fellépő kórusok repertoárja – a klasszikustól kezdve a folk-, jazz- és világzenén keresztül az improvizációig- számos stílust felvonultat. Így a nézők átélhetik, hogyan olvad egymásba a XXI. században a hagyományos és a kortárs kóruséneklés.

A Kórusok Éjszakája eredetileg a Halastó Közhasznú Egyesület közösségi művészeti projektjeként született meg, és 2013 óta évente kerül megrendezésre Budapesten. Célja, hogy bemutassa, milyen izgalmas, trendi és inspiráló lehet a városban szokatlan helyeken előadott kóruszene.

Minden kórust és kisebb énekegyüttest, akik részt vesznek az EUROPA CANTAT Fesztiválon vagy Pécs régiójában működnek, nagy szeretettel várunk a Kórusok Éjszakájára fellépőként! Regisztrálni lehet 2015. február 15-től az Europa Cantat honlapján keresztül.

Találkozzunk a Kórusok Éjszakáján!